Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Elazığ maçı önemli bir göstergeydi, pozisyonlara girdik goller attık, rakip çok gelemedi üstümüze ki aynı rakip bir hafta önce bol pozisyon bulmuştu. Bunun sebebi de şu bana göre: İlerideki orta saha ağırlıklı adamlar ve Drogba topu hemen kaybetmediler, saklayabildiler ve çoğaldık. İleride Çoğalıp baskı kurabilirsen eğer forvetin olmasa bile orta saha adamların bile golü atabiliyorlar. Yani bizim sorunumuz Burak arkadaşlar, ve oynadığı zaman Umut. Adamlar ne pas atabiliyorlar ne topu kontrol edebiliyorlar ve çoğalamıyoruz.

medya yine başlamış sabah sabah gel de sinirlenme
20140131_Haber_Turk_028_BNQEL.jpg

biri şunlara yıllık kasamıza giren paranın 90 milyon tl olduğunu söylesin

90*4,5 = 405 million TL's

anan zaaaaaaaaaaaa gazete anan zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

140 milyon Tl hiçbir şey değil Galatasaray için. İstedikleri kadar Tlye çevirip 5 yıllık ücreti yazsınlar.

Burak'ın kaçırmalarına ve ofsayt sorununa çare yok.. Evet gol atma konusunda rahatlarız ama daha istikrarlı bir forvet şart bence.

Drogba'nın yerine rakibi ısıran güçlü pasör sırtı dönük oynayan bitirici bir forvet gerekli.

drog yıllık 5 m alıyor. 10 m bonservis yıllık 2,5 m ile her türlü yıldız alınır.

yada yıldız olmasına gerek yok adayı olsa da olur. yanlız maça çıktığı an ilk 11'de katkı yapacak bir isim olmalı. drogbanın marsilyada ki ilk yılları gibi.

Bu sezon itibariyle ZTK maçları gençleri takıma ısındırmak açısından çok faydalı olacak. Heyecanla bekliyorum :)

pazartesi en çok Demichelis'e güveniyorum oynarsa Hazard'ı Willian'ı sakatlama ihtimali yüksek :D

Drogba'nın yerine rakibi ısıran güçlü pasör sırtı dönük oynayan bitirici bir forvet gerekli.

drog yıllık 5 m alıyor. 10 m bonservis yıllık 2,5 m ile her türlü yıldız alınır.

yada yıldız olmasına gerek yok adayı olsa da olur. yanlız maça çıktığı an ilk 11'de katkı yapacak bir isim olmalı. drogbanın marsilyada ki ilk yılları gibi.

20 milyona kadar çıksınlar bonservis için. Heyecan olur en pahalı TR transferi diye.

Arkadaşlar geçmiş olsun Guarin'i aldık.

hiç istemiyordum şişirilmiş bir oyuncuydu fakat aldık. Camiamıza hayırlı olsun.

oncelıkle herkese hayırlı cumalar... baslamıslar hesaplamaya oyuncuları ne hıkmetse galatasaray oyuncu alınca adamlar kaç yıllık sozlesme ımzaladıktıysa ole hesaplama yapıyorlar hatta mac basını bıle ortalama 30 maçtan hesaplıyorlar...ama fenerbahce aldı bonservıs ve oyuncunun 1 senelık alacağı hesaplanıyo art nıyetlı cok bızım basından...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dFztsbGZAe8[/media]

çalım aterken topu ayağından ne kadar açtığına dikkat edin. top ayağından ne kadar uzaklasıyor görün.

iyi şutları ve pasları olabilir lakin bu seviyede ki bir oyuncuya göre topu sürmede ciddi sorunu var.

Türkiye ligi gibi futbolun dar alanda oynandığı bir oyun tarzında iş yapması zor görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt