Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynak Sorsam renktaş. ?

Ayrıca şişirilmiş konusuna kesinlikle katılmıyorum :)

Kaynak benim hocam.

Bilginiz olsun istedim önümüzde ki günlerde açıklarlar.

Hocam futbolcudan anlar mısınız ? Yani size sorsam bu adam sıkışınca topu alıp 1-2 kişiyi rahat geçebilir mi ? şutları ve pasları üst düzey olabilir ona lafım yok. zaten tahminimce mancini guarini ortasahanın sağında hem sağ bek hem sağ kanat olarak kullanmayı düşünüyor.

istatistikler en büyük yalandır burakta bu yalanın kaymağını yiyor yıllardır

top burağa gelince heycan duyan var mı burağın attığı golcü golü ts atılan 2. goldür

yavaş yavaş çoğu kişinin benim gibi düşündüğü görüyorum

bizim sorunumuz stoper değil

4 stoperimiz de iyi oyuncular

umut drogba burak hadi canım vay be dediğimiz kaç gol attı

bir golcü her sezon 5-6 tane bunlardan atmalı

hangisi iler de 10 saniye top tutup rakip alana yerleşmemizi sağlıyor

en önemli sorun atağa kalkarken ileri gönderdiğimiz hemen hemen her topun duvara çarpıp geri karşı atak olarak gelmesi ondan sonra melo dışında basmayan bir orta saha pek iş görmeyen bekler

semih zan dany chedjou çırpınıp koşsun biz de saydıralım ne biçim stoper diye

rakipler hiç yıpranmadan stoperin karşısına çıkıyor

yine burak özelinde bu kadar faul yapan forvet gelmedi sanırım gelmeyecek artık hakemler burak ı tekme tokat dövseler de faulleri alehine veriyor

son kupa maçındaki kadro da bence olur 2-3 rutuşla

Alın size yeni haber.

Charlie Adam has been in the goals recently, and this has alertedGalatasaray, who are prepared to pay Stoke £5m for the pleasure of witnessing him toss wingers into the air like old socks week in, week out.

sımdıde kendımızı eleştırelım arkadaslar yıldız alırız neden genc yıldız adaylarını almadık derız...bır grup. yıldız genc alırız neden daha once avrupalılar gormedı derız ve hazır yıldız ısterız ... bır grup... turk oyuncu almayız neden almıyoz basın parayı alın derız ... bır grup ... alırız turk oyuncu bu kadar para etmez neden alırız bu kadar pahalı veya beğenmeyız bır grup.... dıyeceğim bız tam olarak ne istiyoruz...

Dany ve Gökoğlan'ın durumu hakkında bir gelişme yok sanırım.

sımdıde kendımızı eleştırelım arkadaslar yıldız alırız neden genc yıldız adaylarını almadık derız...bır grup. yıldız genc alırız neden daha once avrupalılar gormedı derız ve hazır yıldız ısterız ... bır grup... turk oyuncu almayız neden almıyoz basın parayı alın derız ... bır grup ... alırız turk oyuncu bu kadar para etmez neden alırız bu kadar pahalı veya beğenmeyız bır grup.... dıyeceğim bız tam olarak ne istiyoruz...

Takım top oynamıyor ya,bunlar bahane.

3 maç üstüste kazansınlar,sesi çıkmaz kimsenin.

Alınan bu gençlere itirazı olanları anlamak mümkün değil. 1 milyona 500 bine 700 bine alıyoruz bu adamları direk a takımda oynayacaklar diye kaide yok . Oğuzhan ontivero endoğan falan bunları a takım oyuncusu değil. 1 tanesi bile tutsa tamamının maliyetini fazlasıyla karşılar böyle bakmak lazım

Arkadaşlar geçmiş olsun Guarin'i aldık.

hiç istemiyordum şişirilmiş bir oyuncuydu fakat aldık. Camiamıza hayırlı olsun.

4fab9a242bd97dae40e7144463db9e9a.jpg

Takım top oynamıyor ya,bunlar bahane.

3 maç üstüste kazansınlar,sesi çıkmaz kimsenin.

Kardeşim 3 maç üst üste kazansak niye sesimiz çıksın. Zaten normal olanı da bu değil mi? Bütün maçları kazanan bir takım olabiliriz. Ama oyuncular gerçekten çok safsaklıyor işi. İlk yarının son maçlarında gösterilen performans çok iyiydi. Devre arası ilaç olacak derken yine eskiye dönüş oldu. :(

Mancini defans sorunu çözünce sene sonu mutlaka sıra forvete gelecektir . drogbanın keyfi oyununu , Burak ın acemiliklerini ve Umut un beceriksizliğini göreceğimizi sanmıyorum

Alınan bu gençlere itirazı olanları anlamak mümkün değil. 1 milyona 500 bine 700 bine alıyoruz bu adamları direk a takımda oynayacaklar diye kaide yok . Oğuzhan ontivero endoğan falan bunları a takım oyuncusu değil. 1 tanesi bile tutsa tamamının maliyetini fazlasıyla karşılar böyle bakmak lazım

Yıllarca ligde kendini gösteren addamları aldık hep çöp çıktı..Bırakın gençlik aşısı yapalım ben sıkıldım kulübede Aydın-Sabri-Yekta-Ceyhun görmekten artık heyecan verici genç oyuncular otursun o kulübede..

Kaynak benim hocam.

Hocam futbolcudan anlar mısınız ? Yani size sorsam bu adam sıkışınca topu alıp 1-2 kişiyi rahat geçebilir mi ? şutları ve pasları üst düzey olabilir ona lafım yok. zaten tahminimce mancini guarini ortasahanın sağında hem sağ bek hem sağ kanat olarak kullanmayı düşünüyor.

Valla mancinide senin gibi düşünüyosa sağ bek ve sağ kanat olarak bencede hiç bir şeye yaramaz. Ben portodaykende takip ediyordum bu elemanı. 1-2 Kişiyi rahat geçebelir keza portoda çok rahat yapıyordu bunları. İnterde fazla izlemedim. Videolarada hiç güvenmiyorum.. Ama sağ bek veya kanat olmaz mancini 3 5 2 için veya 4 3 1 2 için aldırıyo bu adamı

Kaynak benim hocam.

Ben bu oyuncuyu tanımam ama dünyada "sıkışınca topu alıp 1-2 kişiyi rahat geçen" kaç topçu var? Üst düzey maçlarda, mesela Şampiyonlar Ligi'nde, topu alıp rakipleri çalımlayan adam görüyor muyuz? İspanya'da oynayan iki topçu var bunu yapabilen.

Kaynak benim hocam.

Guarini istememek için tek sebep yabancı olmasıdır.. Orta sahamıza level atlatacak bir oyuncu..Portoda çok beğenerek izlerdim İnterde pek takip edemedim.. Selçuk'tan fersah fersah fazla katkı verir..

Guarin olmaz zaten 1 yabancı hakkımız kaldı oda stoper olacaktır. ama bana kalırsa guarini alırdım. ofansta yeterince oyuncumuz yok zaten. Hayroviç var ama soru işareti. eğer mancini guarinde ısrarcıysa hayroviçte umut görmemiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt