Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany neden bjk ye gidiyor Gaziantep e versinler ya direk rakibe neden kıyak geçiyoruz bide satış opsiyonu koyarlarsa 500 bin euro hiç şaşırmam.
Galatasaray düşmanı Fikret Ormana oyuncu vermek hiç mantıklı değil.
Kiyak sayilmaz bence :asd2:
N5
"Yabancı oyuncu sınırı konusundaki tartışmalar tüm hızıyla devam ederken, lig oynanırken sınırın değişmesini doğru bulmayan Fenerbahçe'nin 2007-2008 sezonunda yaptığı Claudio Maldonado transferi dikkat çekiyor.
Stephen Appiah'ın sakatlığı sonrası Ganalı oyuncudan verim alamayan sarı lacivertli takımın orta saha transferi için anlaştığı Maldonado'nun transferi 6+1 olan yabancı sınırı dolayısıyla gerçekleşmemiş, Şilili oyuncu ancak transferin son günlerine girilirken yabancı sınırının 6+2 olarak değiştirilmesi sonrası imza atabilmişti."
![]()
- EuroSport
Kiyak sayilmaz bence :asd2:
N5
Ali Dürüst tuttuğunu koparanmıymış.![]()
------------------Muslera---------------------
Corchia---Semih/Koray---Astori/Doria---A. Telles
----------Selcuk---------Melo------------
Menez-----------Sneijder-----------Bruma
-----------------Benteke------------------
ilk 11 in yas ortalamasi: 25,6
:encouragement: (AB kurali gelirse veya suandaki yabanci kurali sezon sonu olumlu bir sekilde degisirse)
kadrodaki diger oyuncular:
Ufuk
Aykut/Eray
Sabri
Salih
G. Zan
Balta
Dany/Chedjou
Umut G.
Eboue
Tolgay Arslan
Hamit Altintop
Hajrovic
Ontivero
Emre C.
Yekta/Ceyhun
Oguzhan K.
Umut Bulut
Burak Yilmaz (ozaman satilir bence)
Amrabat
Drogba nolur bilemem
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı.
Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.
Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.
Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.
NABERRRRRRRR
Demiroren'in yaptirdigi haberi bana anlatmana gerek yok. Buna inanman bile komik. Daha once 2 kere yaptilar bu haberi 2 kere yalanlandi. Baskanla S.Dogan arasinda problem yok.
Sedat Dogan @SedatDogan_17 Ara
Ah canım şimdi de kendi gazetenden aklın sıra bana operasyon yaptırıyorsun. O kadar mı korktun. Korkma eceline faydası yok!
Yalan haberlerinizi kimse yemiyor artık! Dün niye apar topar çıktınız tv lere onu anlatın önce.
Ibrahim Seten de emir kulu ne yapsın benim kardeşim. Kendi yazmaz Yalımcanın ismiyle koyar haberi. Problem yok devam
Daha once buna bir benzer haberi, Sedat Dogan sizinle gorusecegiz dedikten 2 gun sonra yapmislardi.
Sedat Dogan @SedatDogan_14 Ara
Guleguletff# siz gidene kadar mücadele https://www2.galatasaray.org/kulup/haber/18741.php…
Aman abi Corchia falan deme bana. Lille'den adam falan alinmaz Chedjou'dan sonra.