Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dany kargalara verilecekse en az 2 milyon fiyat çekilmeli. bu şerefsizlere 3 kuruşa adam vermemeliyiz

"Yabancı oyuncu sınırı konusundaki tartışmalar tüm hızıyla devam ederken, lig oynanırken sınırın değişmesini doğru bulmayan Fenerbahçe'nin 2007-2008 sezonunda yaptığı Claudio Maldonado transferi dikkat çekiyor.

Stephen Appiah'ın sakatlığı sonrası Ganalı oyuncudan verim alamayan sarı lacivertli takımın orta saha transferi için anlaştığı Maldonado'nun transferi 6+1 olan yabancı sınırı dolayısıyla gerçekleşmemiş, Şilili oyuncu ancak transferin son günlerine girilirken yabancı sınırının 6+2 olarak değiştirilmesi sonrası imza atabilmişti."

1175635.png

- EuroSport

Son Dakika:

Barcelona Tello yu Arsenal a vermedi.. (kiralama teklifi yapmislar)

"Yabancı oyuncu sınırı konusundaki tartışmalar tüm hızıyla devam ederken, lig oynanırken sınırın değişmesini doğru bulmayan Fenerbahçe'nin 2007-2008 sezonunda yaptığı Claudio Maldonado transferi dikkat çekiyor.

Stephen Appiah'ın sakatlığı sonrası Ganalı oyuncudan verim alamayan sarı lacivertli takımın orta saha transferi için anlaştığı Maldonado'nun transferi 6+1 olan yabancı sınırı dolayısıyla gerçekleşmemiş, Şilili oyuncu ancak transferin son günlerine girilirken yabancı sınırının 6+2 olarak değiştirilmesi sonrası imza atabilmişti."

1175635.png

- EuroSport

Senelerdir Tff içinde kadrolaşma yapan Aziz'in yaptığı manevralar bitmiyor. Üstüne bir de Fener'li bir başbakan gelince taşlar yerine oturdu.

Ali Dürüst tuttuğunu koparanmıymış. :)

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı.

Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.

Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.

NABERRRRRRRR

Son Dakika

Ter Stegen sezon sonu Barcelona da.

13 milyon euro ya anlasmislar

kaynak: CADENA SER

------------------Muslera---------------------

Corchia---Semih/Koray---Astori/Doria---A. Telles

----------Selcuk---------Melo------------

Menez-----------Sneijder-----------Bruma

-----------------Benteke------------------

ilk 11 in yas ortalamasi: 25,6

:encouragement: (AB kurali gelirse veya suandaki yabanci kurali sezon sonu olumlu bir sekilde degisirse)

kadrodaki diger oyuncular:

Ufuk

Aykut/Eray

Sabri

Salih

G. Zan

Balta

Dany/Chedjou

Umut G.

Eboue

Tolgay Arslan

Hamit Altintop

Hajrovic

Ontivero

Emre C.

Yekta/Ceyhun

Oguzhan K.

Umut Bulut

Burak Yilmaz (ozaman satilir bence)

Amrabat

Drogba nolur bilemem

Aman abi Corchia falan deme bana. Lille'den adam falan alinmaz Chedjou'dan sonra.

Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.

NABERRRRRRRR

Kaynak?

Demiroren'in yaptirdigi haberi bana anlatmana gerek yok. Buna inanman bile komik. Daha once 2 kere yaptilar bu haberi 2 kere yalanlandi. Baskanla S.Dogan arasinda problem yok.

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_17 Ara

Ah canım şimdi de kendi gazetenden aklın sıra bana operasyon yaptırıyorsun. O kadar mı korktun. Korkma eceline faydası yok!

Yalan haberlerinizi kimse yemiyor artık! Dün niye apar topar çıktınız tv lere onu anlatın önce.

Ibrahim Seten de emir kulu ne yapsın benim kardeşim. Kendi yazmaz Yalımcanın ismiyle koyar haberi. Problem yok devam

Daha once buna bir benzer haberi, Sedat Dogan sizinle gorusecegiz dedikten 2 gun sonra yapmislardi.

Sedat Dogan ‏@SedatDogan_14 Ara

Guleguletff# siz gidene kadar mücadele https://www2.galatasaray.org/kulup/haber/18741.php…

Andrea Ranocchia kiralık olarak bizde diyorlar, Pazar-Pazartesi netleşirmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt