Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
Yalnız anlamadım bonservis olarak uygun olanını mı aldık yoksa bu söylenen fiyatlardan performansa dayalı bir karar mı verildi ranonun bonservisi az bir rakam değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi ile.
Ranocchia hakkında yaptığım araştırmalar sonucu bir kaç önemli detaya sahip oldum. Bir kere dünya çapında bir top çalma yeteneği var, uzun boyuna rağmen hava hakimiyet üst düzey değil yinede bize sınıf atlatır, top sürmesi iyi, açık alanda çok ağır ve çevik değil (takım savunmasını iyi yapmamaya devam edersek çok sıradanlaşır)uzun boyuna rağmen fizik olarak yetersiz daha güçlü olmalı ve bana göre en önemlisi devamlılığı yok ve yeterince agresif değil.
Kesin mi Mirza Bey?
Her yerde kiralık diye geçiyordu çünkü kaç gündür.
Ranocchia hakkında yaptığım araştırmalar sonucu bir kaç önemli detaya sahip oldum. Bir kere dünya çapında bir top çalma yeteneği var, uzun boyuna rağmen hava hakimiyet üst düzey değil yinede bize sınıf atlatır, top sürmesi iyi, açık alanda çok ağır ve çevik değil (takım savunmasını iyi yapmamaya devam edersek çok sıradanlaşır)uzun boyuna rağmen fizik olarak yetersiz daha güçlü olmalı ve bana göre en önemlisi devamlılığı yok ve yeterince agresif değil.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı.
Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.
Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.
Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.
NABERRRRRRRR
Ranocchia Ceyhun'un daha olmuşu. Alınınca Ceyhun sevdası da biter işte hocanın.
Yalnız anlamadım bonservis olarak uygun olanını mı aldık yoksa bu söylenen fiyatlardan performansa dayalı bir karar mı verildi ranonun bonservisi az bir rakam değil
ne Astori nede Ranochhia ikisinide isimleri bizle anilmadan önce hic duymadim
Astori neyse de Ranocchia Inter'in stoperi yav o kadar da değil