Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız anlamadım bonservis olarak uygun olanını mı aldık yoksa bu söylenen fiyatlardan performansa dayalı bir karar mı verildi ranonun bonservisi az bir rakam değil

Ranocchia hakkında yaptığım araştırmalar sonucu bir kaç önemli detaya sahip oldum. Bir kere dünya çapında bir top çalma yeteneği var, uzun boyuna rağmen hava hakimiyet üst düzey değil yinede bize sınıf atlatır, top sürmesi iyi, açık alanda çok ağır ve çevik değil (takım savunmasını iyi yapmamaya devam edersek çok sıradanlaşır)uzun boyuna rağmen fizik olarak yetersiz daha güçlü olmalı ve bana göre en önemlisi devamlılığı yok ve yeterince agresif değil.

Ranocchia hakkında yaptığım araştırmalar sonucu bir kaç önemli detaya sahip oldum. Bir kere dünya çapında bir top çalma yeteneği var, uzun boyuna rağmen hava hakimiyet üst düzey değil yinede bize sınıf atlatır, top sürmesi iyi, açık alanda çok ağır ve çevik değil (takım savunmasını iyi yapmamaya devam edersek çok sıradanlaşır)uzun boyuna rağmen fizik olarak yetersiz daha güçlü olmalı ve bana göre en önemlisi devamlılığı yok ve yeterince agresif değil.

Kesin bilgi mi Şerafettin bey?

Ranocchia Ceyhun'un daha olmuşu. Alınınca Ceyhun sevdası da biter işte hocanın.

Bunun dışında havadan yeterli, 3-5-2 tecrübesi var, biraz ağır ama normal ki zaten kendisi kule tipi bir stoper.

Neyse bakalım göreceğiz burada nasıl olacak.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı.

Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerini dolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.

Ayrıca Ünal Aysal'ın Sedat Doğan'a yeni yönetimde yer vermeyeceği öğrenildi.

NABERRRRRRRR

Naber ? Soruma mı cevap bu anlamadım ? :)

Yalnız anlamadım bonservis olarak uygun olanını mı aldık yoksa bu söylenen fiyatlardan performansa dayalı bir karar mı verildi ranonun bonservisi az bir rakam değil

Diğer adaylardan Astori için 10 milyon Euro, Doria için 17 milyon Euro ve Balanta için 8 milyon Euro isteniyor. Doria ve Balanta için söylenen bu rakamlar peşin isteniyor.

Bizde rezil olmasi muhtemel. Büyük risk aliyor Ranocchia dünya kupasi öncesi.

Transfer dönemini iyi geçirdik diyebilirim genç beklenti oluşturan oyuncular aldık.

Tek sorunumuz sert oyuncu almamamız çirkef isyan eden adam lazımdı ruh getirecek biri gerekiyordu bir nebze Salih Dursun bu tarz bir oyuncu onunda tekniği yetersiz fakat oyuna sertlik katan adam olacağı için çok şans bulacaktır yabancı sınırının da etkisiyle.

Ranocchia sert oyuncu mu ihtiyacımız sert ve ayağına hakim bir oyuncuydu.

76 SERVET ÇETİN

Defans

Doğum Tarihi 1981-03-17

Doğum Yeri Iğdır

Oynadığı Takımlar Kartalspor, Göztepe, Denizlispor, Fenerbahçe, Sivasspor

Geldiği Takım Sivasspor

Giriş Yılı 2007

Boyu 191

Kilosu 84

Lakabı Türkü Baba

?

@Hakan Delikanli seni alıntılamak istedim bu çıktı. Bu bir işaret olabilir. Dikkatli olmak lazım.

Kiralık alsak şimdilik daha iyi olmaz mı sezon sonu düşünürüz daha fazla seçenek olur hem. Yabancı kuralıydı gidenlerdi bi belli olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt