Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rannochia'yı küçümsemeyin. Adam İnter'in savunmasında banko oynuyor. Evet biraz yavaş ama takım savunmasına çok katkı sağlar.Adamın boyu 2 metreye yakın. Yani hava toplarında etkili. Zaten en önemli sorunumuz hava toplarındaki etkisizliğimiz. Hele de duran toplarda. Fiziken çok sağlamdır. Oyunu geriden kurmasını bilir.

Transfer dönemini iyi geçirdik diyebilirim genç beklenti oluşturan oyuncular aldık.

Tek sorunumuz sert oyuncu almamamız çirkef isyan eden adam lazımdı ruh getirecek biri gerekiyordu bir nebze Salih Dursun bu tarz bir oyuncu onunda tekniği yetersiz fakat oyuna sertlik katan adam olacağı için çok şans bulacaktır yabancı sınırının da etkisiyle.

Ranocchia sert oyuncu mu ihtiyacımız sert ve ayağına hakim bir oyuncuydu.

Rannochia agresif oyuncudur. Keşke yabancı sınırlaması olmasa da Guarin'i alsak, millet görürdü agresiflik nasıl diye. :)

yabanci savunmaci alacagimiza Koray sans verelim bence

Koray doğru dürüst oynamıyordu bir süre tanıyıp alışması lazım lig orantısız güçle dolu sakatlık veya yapacağı bir hata hem özgüvenini kaybettirir hem de çok fazla faydalanamayız ileri ki süreçte.

Genç oyuncuların bizim ligde kiraya verilmesine de karşıyım kendini emanet hissediyor orta sıradaki takımlarda

Bonservisi için 9-10 milyon Euro gibi bir rakam ödenecek. 2 ya da 3 taksit yapılacak. Oyuncunun alacağı ücreti bilmiyorum.

Şu dönemde bence en uygun olanı alındı. Doria için 17 milyon Euro, Astori için 10 milyon Euro civarı, Balanta için 8 milyon Euro civarı isteniyor.

Ben isterim ki Doria ya da Balanta alınsın ama ekonomik durumumuz ortada.

6 Ay kiralik olarak gelecek...9-10 Miylon vermeycegiz bence...

Ben de biraz baktim Inter taraftari neden bu cocuktan kurtulmak istiyorlar diye, pek uzulmuyorlardi acikcasi gidecek olmasi ihtimaline. Anladigim kadariyla bunun performansi cok inisli cikisli olmus. Bari'yle 2. Lig sampiyonu olduklari zaman parlamis, sonra dusmus, sonra tekrar bir cikis yapmis filan. Gecen sene bu zaman Interliler bunu seviyorlarmis, bu sene gene performansi dusunce, "gitsin de kurtulalim" demeye baslamislar.

Hava degisikligi iyi gelip de, dunya kupasinin da gaziyla bizde bir cikis yakalayabilir ama sonra gene dusup 10 milyon bonservisiyle elimizde patlarsa da sasirmamak lazim. Ama ne de olsa daha 25 yasinda, en iyi yillari hala onunde, cok da riskli bir yatirim sayilmaz herhalde.

ya arkadaş şu takımın gol attığı yok hala defansta defans anlamıyorum şu işi. galatasarayım ben diyosun ama takımda tabiri caizse "uçak" denecek bir kanat oyuncusu yok hala stoper peşindeyiz..

Ranocchia nın Gökhan zan dan bir artısı yok. Hatta ondan daha ağır ve kazma bir oyuncu. Gelirse 1-2 maç oynasın Mancini'ye çok söveriz. Ayrıca aradığımız liderlik yapacak karakterde bi elemanda değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt