Arda Yilmazz
Cezalı
- 31 Ekim 2012
- 5.027
- 0
- 751
beyler, bugün herhangi bir gelisme oldu mu, pek bakamadim da....
bi özet?
bi özet?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inter eski Inter degil ama
ligin orta siralarindalar
Italyan ligi bence Napoli ve Juventus dışında bir hiç bu aralar
Transfer dönemini iyi geçirdik diyebilirim genç beklenti oluşturan oyuncular aldık.
Tek sorunumuz sert oyuncu almamamız çirkef isyan eden adam lazımdı ruh getirecek biri gerekiyordu bir nebze Salih Dursun bu tarz bir oyuncu onunda tekniği yetersiz fakat oyuna sertlik katan adam olacağı için çok şans bulacaktır yabancı sınırının da etkisiyle.
Ranocchia sert oyuncu mu ihtiyacımız sert ve ayağına hakim bir oyuncuydu.
Kesin bilgi mi Şerafettin bey?
Çöplükten buldum.
Çöplükten buldum.
Italyan ligi bence Napoli ve Juventus dışında bir hiç bu aralar
yabanci savunmaci alacagimiza Koraya sans verelim bence
Türkiye Kupası, Lig, ŞL'de çeyrek oynarsak herkes kendini gösterecek ortam ve şans bulur kanaatindeyim.
yabanci savunmaci alacagimiza Koray sans verelim bence
Bonservisi için 9-10 milyon Euro gibi bir rakam ödenecek. 2 ya da 3 taksit yapılacak. Oyuncunun alacağı ücreti bilmiyorum.
Şu dönemde bence en uygun olanı alındı. Doria için 17 milyon Euro, Astori için 10 milyon Euro civarı, Balanta için 8 milyon Euro civarı isteniyor.
Ben isterim ki Doria ya da Balanta alınsın ama ekonomik durumumuz ortada.
Ranocchia nın Gökhan zan dan bir artısı yok. Hatta ondan daha ağır ve kazma bir oyuncu. Gelirse 1-2 maç oynasın Mancini'ye çok söveriz. Ayrıca aradığımız liderlik yapacak karakterde bi elemanda değil