Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana mı sorcam? Senden mi icazet alıcam! Aklının ölçüsü kadar söz sahibisin adabını bil kafamı attırma!
ne saçmalıyor bu ertem
Haberedikkat.com @HabereDikkat5 dk.
Galatasaray’da #AlexTelles şoku! https://www.haberedikkat.com/haber/Galatasaray-da-Telles-soku/117351…
Beşiktaş iyi veya kötü bu ülkenin en büyük kulüplerinden biridir ve her zaman da rakibimizdir.
galatasaray yönetimi bu olaya da sessiz kalırsa yuh olsun artık. arkadaş şu büyük taraftarın önüne atın perde arkasında iş çevirenleri 2 güne indirirler o koltuktan. yeter artık
Lisansı ilk çıkması gereken Telles'ti, gidip Hajrovic'in çıkardılar. Neyse geç olsun güç olmasın.
eğer bu tff nin işi değilse ben de hiç bişey bilmyorum. şike tapelerini okuduktan sonra bu ülkede herşeyin olabileceğini anladım. adamlar bir maç bir maçtır deyip onun bile hesabını yapacak kadar kurnazlar. bu olaya sessiz kalmamalıyız
Beyler sağa sola b.k atmaya gerek yok. Eğer Telles'in lisansı çıkartılmadıysa bunda suçlu olan Federasyon değil Galatasaray yönetimidir. Federasyonun bize karşı ne kadar cins olduğunu bilirken, bizim şampiyonluk kupamızı vermemek için elinden geleni yaparken ve en son kucağımıza atıp kaçan bir federasyonu bilen bir yönetimin yazışmalar vs zamanında yapamıyorsa! Kontenjan boşalır boşalmaz evraklarını teslim edecek şekilde ayarlayamıyorsa ben Federasyona suç atmam beğendiğim yönetimi yerin dibine sokarım!