Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riera gibi canlı bomba ile oynamak da kolay değildi tabi defansta -2 adam etkisi yapıyordu.

Lan Telles yine mi yok maçta!! Böyle saçmalık olur mu ya adam aldık lisans saçmalığı yüzünden oynatamıyoruz

Beşiktaş iyi veya kötü bu ülkenin en büyük kulüplerinden biridir ve her zaman da rakibimizdir.

Bu ligde Galatasaray'ın tek rakibi fenerbahçedir. O da camia, ezeli rekabet vs. Mevcut halleri Kasımpaşa'ya bile rakip olamaz bana göre. Bu ülkenin büyük kulübü olabilir, ama elit kulübü değildir ve Galatasaray'ın ölüsüyle rekabet ederler anca.

Lisansı ilk çıkması gereken Telles'ti, gidip Hajrovic'in çıkardılar. Neyse geç olsun güç olmasın.

Ya beyler bırakın cevap vermeye gerek yok! Bazı insanlar karşısındakileri kendileri gibi sanarmış. O insanlar genelde ya kral ilan eder yada öldürüp mezara soktuğu için, onlar öldürdüğünde siz de öldürüp mezara sokmadığınız olumlu yönlerini söylediğiniz vakit sizi mezara sokmaya çalışırlar!

2senedir şampiyon olan takımın içinde Dany'de vardı ve oldukça maçta oynadı. Ölü leş kelimesini kimse kurdurtamaz bana. Ama vizyonsa daha ileri gitmeliyiz orası ayrı.

Ntvspor'daki eleman her an son dakika olabilir dedi, hakikaten gitmiş Dany :D Oh bee..

galatasaray yönetimi bu olaya da sessiz kalırsa yuh olsun artık. arkadaş şu büyük taraftarın önüne atın perde arkasında iş çevirenleri 2 güne indirirler o koltuktan. yeter artık

Sessiz kalırlarsa bence suçlulardır ve birşey demeye utanıyolardır. Yönetimin doğru yanlarını her daim savunmuşumdur ama bu yazılanlar da yapmadıkları şey değildir diyemem.

Lisansı ilk çıkması gereken Telles'ti, gidip Hajrovic'in çıkardılar. Neyse geç olsun güç olmasın.

eğer bu tff nin işi değilse ben de hiç bişey bilmyorum. şike tapelerini okuduktan sonra bu ülkede herşeyin olabileceğini anladım. adamlar bir maç bir maçtır deyip onun bile hesabını yapacak kadar kurnazlar. bu olaya sessiz kalmamalıyız

eğer bu tff nin işi değilse ben de hiç bişey bilmyorum. şike tapelerini okuduktan sonra bu ülkede herşeyin olabileceğini anladım. adamlar bir maç bir maçtır deyip onun bile hesabını yapacak kadar kurnazlar. bu olaya sessiz kalmamalıyız

Haklı olma ihtimalin yüksek.

Beyler sağa sola b.k atmaya gerek yok. Eğer Telles'in lisansı çıkartılmadıysa bunda suçlu olan Federasyon değil Galatasaray yönetimidir. Federasyonun bize karşı ne kadar cins olduğunu bilirken, bizim şampiyonluk kupamızı vermemek için elinden geleni yaparken ve en son kucağımıza atıp kaçan bir federasyonu bilen bir yönetimin yazışmalar vs zamanında yapamıyorsa! Kontenjan boşalır boşalmaz evraklarını teslim edecek şekilde ayarlayamıyorsa ben Federasyona suç atmam beğendiğim yönetimi yerin dibine sokarım!

Beyler sağa sola b.k atmaya gerek yok. Eğer Telles'in lisansı çıkartılmadıysa bunda suçlu olan Federasyon değil Galatasaray yönetimidir. Federasyonun bize karşı ne kadar cins olduğunu bilirken, bizim şampiyonluk kupamızı vermemek için elinden geleni yaparken ve en son kucağımıza atıp kaçan bir federasyonu bilen bir yönetimin yazışmalar vs zamanında yapamıyorsa! Kontenjan boşalır boşalmaz evraklarını teslim edecek şekilde ayarlayamıyorsa ben Federasyona suç atmam beğendiğim yönetimi yerin dibine sokarım!

hatırlıyorsan çarşamba veya perşembe günü twitterda güvenilir bikaç adam lisans konusunda tff nin bilerek engeller çıkardığından bahsetti,forumda paylaşıldı defalarca. çarşamba gününden beri lisans çıkartılmıyorsa bu tff nin suçudur yönetimin değil. ve bilerek yaptılar bu işi haysiyetsizler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt