Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun segepleride defans. Sen oyunu güvenoi cekilde kura,asan arkadan ve merkezden ve hata bu carezizliğinden dolayı pas istasyon olar hucumda katkı sağlayan meloyu tah az kalsèn musleranın yanına kadar kaydırsan ve blokların gu nedenlede sağlıklı cekilde calıñamasa o zaman hucumcularda en son suc ararım. Bunun ispatıda jefcut mesela. Urfi olduğu döhemi hatırlayalım mesela. Urfi sadece oyunu kurmuyordu qrkadan güvenli cekilde. Orta saha ve defansdaki blok kopukluåunuda önlüyordu resmen böylece. Ve belki en önemliside hucumdaki oyunduların kafasè rahatı fe topu kaybedersek yanarız telaşı mefcut drğildi. Bu korku belki en can alıcı bir konu bir takım icin.

Gol atamadığın için rakiplerin dirençleniyor. Atarsan 2 gol bak bakalım nasıl açık veriyorlar (bknz son Elazığ maçı). Defans elbette önemli. Elbette eksiklerimiz var ancak bu forvet sorunumuzun daha büyük olduğu gerçeğini değiştirmez. Ortasaha önünde rezaletiz.

Tamam ama stoper almazsak orta sahamızı da kaybedeceğiz. Bu dönem başka transfer hakkımız yoksa stoper öncelik olmalı bence.. Forvet konusu zaten su götürmez bir gerçek.

Topu oyuna iyi soka bilen bir stoperimiz olursa o sorunda ortadan kalkar hucumda. Drogba ve burak da toparlanırlar. Stoper-ön libero kqrèşı bir oyuncuya gerek duyotuz. En ideal isim doria ama zor o. Astoride ama iyi bu konuda doria kadar olmasada

Önce Burak beyfendinin kaçırdığı golleri konuşalım. Dünya kadar kaçırdık gol-ler yiyene kadar. Sonra elbette performans düşer ve rakip morallenir km olursa olsun. Konu gayet de budur. Atamazsan elbette yersin. Çok kaçırdık. Real gibi bir takıma oldukça fazla fırsat teptik.

Daha Burak kaçıramadan defans kaçırdığı için yedik. :D Yenilen goller moralsizlik değil tamamen alışa gelmiş bireysel hatalar. Dany ve Ched. sağolsun..

Daha Burak kaçıramadan defans kaçırdığı için yedik. :D Yenilen goller moralsizlik değil tamamen alışa gelmiş bireysel hatalar. Dany ve Ched. sağolsun..

Tekrar hatırlayalım o zaman. Velevki öyle oldu en fazla 1 gol yedik bunu hatırlıyorum hemde net.

Sen Real'den gol yiyebilirsin (bknz:2001 senesi 3-2'lik maç) ama atardın, atarsın.

Atamadık ki, adam bomboş kafayı dışarı attı, karşı karşıya kaleci çalıştırdı vs.. Sonra 2-3-4...

Topu oyuna iyi soka bilen bir stoperimiz olursa o sorunda ortadan kalkar hucumda. Drogba ve burak da toparlanırlar. Stoper-ön libero kqrèşı bir oyuncuya gerek duyotuz. En ideal isim doria ama zor o. Astoride ama iyi bu konuda doria kadar olmasada

Burak'ın kaçırmalarına ve ofsayt sorununa çare yok.. Evet gol atma konusunda rahatlarız ama daha istikrarlı bir forvet şart bence.

Unutmadan, maç belli noktaya gelirse, elinde Terry'de ola 4-5 olursun. Atamıyorsan rakip idrayetlenir. Adamlar 30dk korktular bizden gol atamadık diyorum. Maçı tekrar izleyin lütfen. Örnek alınması gereken bir maç.

Burak'ın kaçırmalarına ve ofsayt sorununa çare yok.. Evet gol atma konusunda rahatlarız ama daha istikrarlı bir forvet şart bence.

ofsayt sorunu diye birsey yok..bu resmen bildigin sehir efsanesi..adam 34 kere ofsayta düsmüs 17 macta..mac basi iki ofsayt bir forvet icin cok degil..biraz istatistiklere bakarak yorum yapalim serbay:)

Tekrar hatırlayalım o zaman. Velevki öyle oldu en fazla 1 gol yedik bunu hatırlıyorum hemde net.

Sen Real'den gol yiyebilirsin (bknz:2001 senesi 3-2'lik maç) ama atardın, atarsın.

Atamadık ki, adam bomboş kafayı dışarı attı, karşı karşıya kaleci çalıştırdı vs.. Sonra 2-3-4...

Yok zaten cidden Burak konusunda savunacağım tek yön şu anda Türkiye'de daha iyisinin olmaması. Ama eskaza Chelsea'yi geçtik, ne hava toplarında ne de hızlı hücumlarda sadece izleriz..

Gol atamadığın için rakiplerin dirençleniyor. Atarsan 2 gol bak bakalım nasıl açık veriyorlar (bknz son Elazığ maçı). Defans elbette önemli. Elbette eksiklerimiz var ancak bu forvet sorunumuzun daha büyük olduğu gerçeğini değiştirmez. Ortasaha önünde rezaletiz.

Toparlanırız hem burda anlatığım sorunu çözersek hucum anlamında da destek daha da büyür. Sen şimdi örnek olarak drogbanın yerine. Topu kaybedersem arkada sigortam patlak vere bilir korkusu ile sacmalasın bir çok posisyonda. Ben drogba o zaman en iyisi posisyonu bitireyim olmayacak yerden şut cekerek veya o korku bir zaman okadar ilerlerki topu bile kontrol edemeyecek duruma gelirsin bir drogba olarak. Manciniyi pek tutmuyorum ama olayı çok iyi analiz etmiş aslında ama bunu takım icinde sneijder ve drogba özelikle de biliyorlqrdır ve konuşmuşlardır aralarında ve mancini ile.

Unutmadan, maç belli noktaya gelirse, elinde Terry'de ola 4-5 olursun. Atamıyorsan rakip idrayetlenir. Adamlar 30dk korktular bizden gol atamadık diyorum. Maçı tekrar izleyin lütfen. Örnek alınması gereken bir maç.

Tamam öyle de aslında aynı şeyi söylüyoruz. Ben sadece stoperi şimdi forveti yazın diyorum, siz tam tersini. :D İzleyim, olabilir unutmuşumdur. ;)

Daha iyisini buouruzda türk olmaz. Burak kacırsada ki kacırmayan forvet tanımıyorum takım iyi işlerse vaz gecilmezdir bu yabancı sınırında. Offseit konusunu sadece hal etmesi gerekir. Sinir bozucu maalesef bide eleri ile hep faul yapıyor burak rakibe ama daha iyiside yok ki türk olarak. Bu adam leblebi gibi gol atmış nede olsa.

ofsayt sorunu diye birsey yok..bu resmen bildigin sehir efsanesi..adam 34 kere ofsayta düsmüs 17 macta..mac basi iki ofsayt bir forvet icin cok degil..biraz istatistiklere bakarak yorum yapalim serbay:)

Çok abi ya :) Mesela geçen sene ŞL'nin en çok ofsayta düşen oyuncusu oldu. Avrupa'da 2.1 ile şampiyon bu konuda. :D

Çok abi ya :) Mesela geçen sene ŞL'nin en çok ofsayta düşen oyuncusu oldu. Avrupa'da 2.1 ile şampiyon bu konuda. :D

her kosu yaptiginda pas atan selcuk oldugu sürece bu böyle devam eder..burak kosu yaptiginda rakip takimin stoperlerini üstüne cekiyor,selcuk bosta yada bos bölgeye kosan adama pas atacagina ofsaytdaki buraga atiyor..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt