Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes aylardır burağa giydiriyor.Adamın hakkında bi transfer haberi çıkıyor,millet bu kez tutuşuyor :)

Burak gibi forvetimiz ne yazıkki yok.Yerli oyuncu olarak Burak gibi golcü de yok.Bunu kabul edelim.

İlla gidecekse de yolu açık olsun derim.

Yerine kim mi?Beşiktaş'a Dany'i verir,Pektemeki alırım.

En az 10 milyon euroluk bir forvet bekliyorum

15-20 Olsun...

Su ana kadar sadece devre arasinda 20 Milyon euroya oyuncular aldik. Telles disinda hic biri ilk 11 icin degil...

Keske bu para ile World Class bir Forvet alsaydik. (Benteke,Dzeko) Ben aslinda Sezon Sonunda Bentekeyi cok istiyorum...

Bu Sezon formu biraz düstü,13-15 Milyona alabillirz. Mükemmel olur. Adama hersey var,yasi de genc.

Herkes aylardır burağa giydiriyor.Adamın hakkında bi transfer haberi çıkıyor,millet bu kez tutuşuyor :)

Burak gibi forvetimiz ne yazıkki yok.Yerli oyuncu olarak Burak gibi golcü de yok.Bunu kabul edelim.

Pektemek mi? Allah korusun. Burak 1000 kat iyidir desek abartmış olmayız.

:eek::eek::eek:

Aallah korusun da yönetim sözleşme uzatma görüşmelerine başladığımız sevdiğimiz bütün adamları (gerçi bir kısmı bazıları tarafından sevilmemiş olabilir ) gönderiyor.

Bkz : Oktay Mahmuti

Bkz : Fatih Terim

Muslera sanırım herkesin anlaşacağı tek isim olur Melo ile birlikte.

Ranocchia da gelirse "Semih,Zan,Ranocchia,Koray ve Chedjou" olmak üzere 5 stoperimiz oluyor.Ayrıca Balta,Emre Can,Ceyhun da var alternatif.Bu da demek oluyor ki 3-5-2'ye devam edeceğiz.Bu yüzden gelmesin diyorum Ranocchia ama bu sefer de Dany kalacak elimizde. :(

Ranocchia da gelirse "Semih,Zan,Ranocchia,Koray ve Chedjou" olmak üzere 5 stoperimiz oluyor.Ayrıca Balta,Emre Can,Ceyhun da var alternatif.Bu da demek oluyor ki 3-5-2'ye devam edeceğiz.Bu yüzden gelmesin diyorum Ranocchia ama bu sefer de Dany kalacak elimizde. :(

3-5-2 olayi iki-uc kotu sonuca bakar, sorun etme

Mancini hazır genclere bu kadar el atmısken hazır golcü de arıyorken alt yapıda Hüseyin Altug diye bir cocuk var,yavas yavas ısıtsa A Takım'a cok iyi olur,baya övülen bir topcu...

Burak gitmez. Türkiyenin acik ara en iyi forveti,yabanci sinniri kalsa bile zor gider. Gitmesin zaten. ALternatifi yok..

(15 Milyon gibi bir Teklif gelirse,gidebillir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt