Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa dan Enes Unal i alsinlar gerisini bosverin..

Para versinler euro euro kapsinlar cocugu :DD

sezon sonu ts'ye burak ve umut'u kakalayip emre güral'i almak lazim.

Şu Belçika pazarına da bi el atmak lazım.Kalite fışkırıyor adamlar da.Benteke de çok iyi olur ama bize yedirmez bence.

Dany Pektemek ten daha onemli bir oyuncu..

bosver onu ;) Takas bile yapmam ona.

Yok hacı yok forvet yok ülkede.

Cenk Tosun diyorlar,herkes ona forvet diyor,bense sığır.

Pektemek ondan daha iyi bir oyuncu olarak geliyor bana.

Muhammet,çocuk çok kaliteli,ama hep sakat.

Ele gelir yerli forvet yok ne yazıkki

Şu Belçika pazarına da bi el atmak lazım.Kalite fışkırıyor adamlar da.Benteke de çok iyi olur ama bize yedirmez bence.

Benteke imkansiz degil, oyuncu gelmek ister, sorun bonservisi olur.. 20 milyon euro u gozden cikarcan bidefa..

Avrupa da transfer bitmedi mi bugün, kim nereye gidecek arkadaş.

Rusya'ya falanda gitmez herhalde gidecek kimse. Türkiye de başka yere gidecekse gidebilir, zira Burak, Selçuk falan başka Türk kulubüne gitmeyeceğine göre o kalibrede bir gidiş olmayacaktır.

Futbol bilgisi, Top saklaması ve muhtemelen sahada garip garip hareketlerde yapmıyordur.

Çok samimi söylüyorum şu fiziksel, teknik ve mental anlamda futbolcu analizini yapamıyorsunuz bu konulara girmeyin.

Malesef bırakın taraftarı bu oyuncu analizini( en ince ayrıntısına kadar) teknik adamlar bile yapamıyor.şu an Mancini bunu çok iyi bir örnek.

Bir sen anliyorsun futbolcudan, Mancini anlamiyor kardesim, haklisin.

sene sonu pato gelir,balotelli adam olsa keşke

Burak'ın yerine yerli almadan satarsak 2.bile olamayız.Drogba'nın oynamaya pek niyeti yok gibi çünkü.

Samimi söylüyorum Türkiye liginde yerli yabancı alacağın bir tane futbolcu var oda Niasse.Diğerlerinin alayı çöp.

Ben oyuncu satacagimizi düsünmüyorum. CL hedefimiz var bizim.

Zaten 3 oyuncu ekleyebiliyoruz, bide oyuncu mu satacagiz?

Burak gitmez. Türkiyenin acik ara en iyi forveti,yabanci sinniri kalsa bile zor gider. Gitmesin zaten. ALternatifi yok..

(15 Milyon gibi bir Teklif gelirse,gidebillir)

yabancı sınırı bi kalksın gider mi gitmez mi görürüz. yabancı sınırı kalkarsa bu takımda oynayabilecek 2 adam var o da semih ve eski selçuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt