Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany - Fransiz

Melo - Ispanyol

Chedjou - Fransiz

Muslera - Italyan

Amrabat - Hollandali

Drogba - Fransiz

Bunlarin hepsinde 2. pasaportu verilmis lisans icin :DD (AB ulkeleri)

Oyuncu Arama TFF

Benim listem daha iyidi ;)

Elbette bende farkindayim ama olurda cimrilik yaparsak diye alternatifleri vereyim dedim.

Fernando Torres'i almak cok mu zor acaba?? Chelsea illa ki forvet alacak, Torres'te ikinci planda kalacak..

Mourinho ile azda olsa biraz samimiyetimiz vardi, belki hosgörü ile yaklasir :)

Yanliz bu Inter'i cok sevdim ya, adamlar Sneijder'i bir yemekle bize verdi ve simdide tas gibi stoper aliyoruz adamlardan. Eskisehir bile bize karsi neler neler söylerken hic yurt disi takviyelerinde en ufak bir sorun olmuyor nedense.

Transfer takip etmekten ligi falan unuttum ben :D

Kayserispor'dan Salih Dursun, Grasshoppers'tan İzet Hajrovic, Bucaspor'dan Umut Gündoğan, Gremio'dan Alex Telles, Auxerre'den İbrahim Coşkun, Borussia Dortmund'dan Koray Günter, Ca Fenix'ten Lucas Ontivero, Manisaspor'dan Oğuzhan Kayar ve A2 takımından Emre Can'ı A takım kadrosuna kattı. Buna karşın Riera'nın sözleşmesi feshedilirken Engin Baytar Rize'ye, Dany ve Bruma Gaziantep'e Amrabat da Malaga'ya kiralandı.

Ara transfer öncesi Sarı-Kırmızılı kadroda bulunan 27 futbolcunun yaşlarının ortalaması 27,7'ydi. Yapılan transfer operasyonunun ardından kadrodaki oyuncu sayısı 31'e yükseldi. Ancak bu yükseliş kadronun yaş ortalamasının yaklaşık 2 yıl gerileyip 25,9'a düşmesini sağladı. Kadroda 25 yaş ve altı oyuncu sayısında adeta patlama yaşandı. Ligin ilk yarısında bu yaş skalasında 6 ismi kadrosunda bulunduran Cimbom, ikinci yarıda yaşı 25 ve altında olan 13 futbolcuyla mücadele edecek.

Sarı-kırmızılı kulüp bu sezon yaz ve ara transfer döneminde 5’i yabancı, 4’ü yerli 9 futbolcu için 38,67 milyon euroyu kasasından çıkardı.

Transferin en hızlı takımı Galatasaray son 2 sezonda yaptığı harcamalarla dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar bu sezon yaz dönemi ve ara transferde kadrosuna kattığı oyuncular için toplamda 38, 67 milyon euro (yaklaşık 117 milyon lira) bonservis bedeli ödedi.

Bruma’nın 10 milyon euroyla başı çektiği yaz döneminde 22.8 milyon euro harcayan Cim-Bom, Felipe Melo ve Umut Bulut’un bonservisler için kasasından 6,5 milyon euro çıkardı. Chedjou için 6,3 milyon euro Fransa’nın Lille takımına ödendi.

Kış döneminde genç oyunculara ağırlık veren Galatasaray harcama yapmaktan çekinmedi. Alex Telles’e karşılık Gremio’ya 6 milyon 150 bin euro ödeyen sarı-kırmızılılar, Grasshopper’dan İzet Hajrovic için 3.5 milyon euro ve Borussia Dortmund’dan stoper Koray Günter’e karşılık 2.5 milyon euro verdi.

Yerli pazarında Salih Dursun için Kayserispor’la 2 milyon 750 bin euroya anlaşan Galatasaray’ın en düşük maliyetli transferi 550 bin euro ile Umut Gündoğan oldu.

Takımdan ayrılan oyuncuları üste para vererek gönderen Cim-Bom, 2013-2014 sezonunda yalnızca 1,7 milyon euroyu kasasına koyabildi. Sarı-kırmızılılar sezon başında 700 bin euro karşılığında Elmander’i, Norwich’e göndermişti.

2012-2013 sezonunda da aynı çarpık tablo göze çarpıyor. Sezon genelinde transfere 27,9 milyon euro harcayan Galatasaray, Kayserispor’a Nordin Amrabat’a için 8.6 milyon euro ödemişti. Ancak Faslı oyuncu Malaga’ya 300 bin euroya kiralandı.

Gaziantepspor’dan 3.3 milyon euroya alınan Dany gözden çıkarılırken, Burak Yılmaz için Trabzonspor’a 5 milyon euro, ara transferde gelen Wesley Sneijder’e karşılık da Inter’e 7,5 milyon euro ödendi. Hamit Altıntop’a karşılık da Real Madrid’e 3,5 milyon euro verildi. Böylece Galatasaray’ın son iki sezonda sadece bonservisler için harcadığı para 66 milyon 525 bin euro (yaklaşık 202 milyon lira) oldu.

Elbette bende farkindayim ama olurda cimrilik yaparsak diye alternatifleri vereyim dedim.

Fernando Torres'i almak cok mu zor acaba?? Chelsea illa ki forvet alacak, Torres'te ikinci planda kalacak..

Mourinho ile azda olsa biraz samimiyetimiz vardi, belki hosgörü ile yaklasir :)

Yanliz bu Inter'i cok sevdim ya, adamlar Sneijder'i bir yemekle bize verdi ve simdide tas gibi stoper aliyoruz adamlardan. Eskisehir bile bize karsi neler neler söylerken hic yurt disi takviyelerinde en ufak bir sorun olmuyor nedense.

Torres sezon sonu mumkun olabilir ama forumcular istermi bilemem :p

sitili bilmemde boy 1.79

zaten bende anlamadim ama oyle diyorlar :)

demekki potansiyelli birisi, bizde Manisa dan oyuncu aldik ayni bolgeye

O topcu daha cok A2 icin düsünülüyor sanırım,A Takım'da oynayabilecek durumda degil diyorlar,gerci 19 yasına gelmis,bu yaslarda oynatacaksın bu cocukları,yavas yavas vereceksin formayı ısık gördüysen,Bjk'de Muhammet mesela 10 senedir millet Muhammet'i bekliyor gelmis 19 yasında hala oynatmıyorlar,daha zamanı var diyorlar,olacak is degil...

İmparator olsaydı,hadi derdin onun torpili.

Şimdi kimin torpili?Gerçi kulübün de zihniyeti belli.

Sabri gibi Galatasaraylı bulunur mu?Bulunmaz...Oynamasa da olur..

İmparator'un hayranıyım ama bazı konularda çok tutucu.Sabri konusunda da çok hatalı.Sırf alt yapıdan olduğu için kaptan yaptı.

O topcu daha cok A2 icin düsünülüyor sanırım,A Takım'da oynayabilecek durumda degil diyorlar,gerci 19 yasına gelmis,bu yaslarda oynatacaksın bu cocukları,yavas yavas vereceksin formayı ısık gördüysen,Bjk'de Muhammet mesela 10 senedir millet Muhammet'i bekliyor gelmis 19 yasında hala oynatmıyorlar,daha zamanı var diyorlar,olacak is degil...

aynen, tam (malesef) Turk kafasi, 19-20 yasindaki cocuga Paf takimda oynasin diyorlar, o yaslarda A takima cikamiyorsa zaten bi cacik olmaz 90%

İmparator'un hayranıyım ama bazı konularda çok tutucu.Sabri konusunda da çok hatalı.Sırf alt yapıdan olduğu için kaptan yaptı.

Aynen..

Ama artık imparator yok.Futbolculara tarafsız gözle bakmaya çalışan Mancini var.Mancini varken,gönderdik gönderdik sabriyi.Gönderemedik,5 yıl daha çekeriz acısını.

Biliyorum mancini,sen başarırsın bu işi.Gönder gitsin şunu..

Bu Guarin de dengesizmidir nedir,daha öglen Twitter'dan İnter yönetimine saydırdı beni zorla göndermeye calısıyosunuz ayıp ediyosunuz diye,simdi sözlesme uzatıyormus...

GrandeGS ‏@GrandeGS 34 sn.

#Bilgi GUARİN Inter ile olan sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatacak. (@danmari83)

Ulan Anderlecht,deplasmanda gol atmadığın maç yok.Ben oynadım atamıyosun.

Bak yine son maça,tek maça yatıcam,tansiyonum yükseliyor...

2014'te sözlesmesi biten forvetler:

- Samuel Eto'o

- Bafetimbi Gomis

- Mame Diouf

2015:

- Dame N'Doye

- Emmanuel Adebayor

- Andre Pierre Gignac

- Luciano Vietto

- Domenico Berardi

- Goran Pandev

- David Villa

- Alvaro Morata

- Jonas

- Rodrigo Palacio

- Giampaolo Pazzini

- Klaas Jan Huntelaar

- Mirko Vucinic

- Fabio Quagliarella

- Seydou Doumbia

- Edin Dzeko

İşaretlediğim oyuncuları unutalım. Bize yedirmezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt