Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz bu antebe başka oyuncu vermeyeceksek bu adamlar brumayı niye kiraladı, aklıma kötü kötü şeyler geliyor

Çeptalk

Sike gibi hile-hurda fln olsaydi Antep bize satardi gecen hafta maci. Adamlar bizden beraberlik kopardi

isin icinde ne olabilir ki?

Pirlo örnekdi. Merkezde oynayan oyunculqrın yaşları ilerledikce daha iyi olurlar çünkü sahayı daha iyi okurlar zamanla. Emrede bu görüş visyon var ama daha çok yolu var. Teknik seviyesi muthiş birisi ama. (topla iliñkisi, pass tekniği). 22 yaşında henüz , daha yeni kafa olarak oturaklı olmaya başlıyor belkide. Sneijder 3-4 sene sonra gitiğinde emremiz var diye bileceğiz . Gerciği beklediğim gelişimi göstere bilirse onu türkiyede tutamayız kolay kolay. Fiziki gelişim ve mac tecrügesi istikrarlı çekilde tek ihtiyacı emrenim. Bu cocuğa bide niye salıyorsunuz bukadar karakter anlamında anlamadım. Sinema m kapatırdı? Gece hayatımı var? Disiplinsiz tafırları ile cezamı yedi ?Biraz sabretmek gerekir taraftar olqrak emrede. Çok iyi olacak bu cocuk

Boldladigim yere kadar tamamen katiliyorum kardesim. Bu dediklerin kiyas olmamali. Onlar da insan. 35 yasindan sonra mi yasayacaklar bunlari? Tabiki haklari böyle seyler yapmak, YETERKI SAHADAKI PERFORMANSLARI AKSAMASIN. O sinema olayi Ardaydi sanirim. Bence gereksiz birseydi, ama o durumlara da biraz biz soktuk Ardayi. Pohpohla pohpohla belliydi kici kalkacagi. Adami 22 yasinda kaptan yaptilar, havalara soktular, tabi o altin jenerasyondan sonra altyapidan da kaliteli oyuncular cikmadigi icin kendisi de cok etkilendi. Arda son 10 senenin altyapilardan cikan acik ara en iyi türk oyuncusudur bence. Yani dedigim gibi, eglenmek haklari ama dozacini da bileceksin tabi. Tüm olay bu dur. Gezsinler tozsunlar ama bu futbollarini etkilememeli. Senin is yerinde gözünun yasina bakarlar mi, bir iki defa aksasan isinde? Tabiki hayir. Futbolcular da bunun farkinda olmali.

Emrenin karakterine lafim yok benim. Adam gibi cocuktur Emre. Ben düsünce ve kafa yapisi icin endiseliyim. Yanilmiyorsam Rijkaard zamanindan beri takimda kendisi, ki o zamanlar 17 yasinda falandi galiba. Bugün 22 yasinda. Yani kafadan 5 sene gecmis aradan. Tabi ki gelisme kaydetti. Ama Emre gibi bir yetenek cok daha ileride olmasi lazimdi simdi. Hepimiz buna kiziyoruz ya da bunu elestiriyoruz. Galatasarayimizin altyapisindan cikan kücük evladimiz o bizim. Herkes iyi bir yere gelmesini ister tabi ki. Baksana mesela Aydin gelmis 26 yasina, ama saka gibi adama hala genc yetenek diyenler var. Ben Emre nin Arda gibi bir gelisim göstermesini cok isterdim. Bana simdi kizanlar olabilir veya karsi cikinlar ama Emre nin bilekleri ve ayagina hakimiyeti bence Arda dan daha iyi ya da daha dogrusu daha iyi bir seviyeye gelecek düzeyde. Onda o potansiyel var.

Umarim artik bu takimda bulunmanin kiymetini anlamisdir ve tabiri caizse götünü yirtar ve calisir, calisir,calisir. Eger kendine iyi bakip , cok calisirsa daha iyi yerlerde görebiliriz onu.

Pazar günkü maçta Allah taraftara sabır versin.İstanbul da ki soğuk adamı dondurur.1 hafta daha sürecekmiş.Seyrantepe de o dağ başında şimdi nasıl bir soğuk var Allah bilir.

Son Dakika :DD

Dnipro ve Liverpool zor bir transfer gorusmesinde bulunuyorlar (Konoplyanka icin)

Gençleştirme operasyonu ne zaman yapılacak sevgili kardeşim?

Ne zaman yapılır bilemem ama şu devre arasında kesinlikle yapılmaması gerekirdi. Bu durum bizi yönetenlerin hedeflere karşı ne kadar hırstan yoksun olduklarını gösteriyor.

Aslında bana göre gençleştirme operasyonu falan boş işler.

Transferde genç,yaşlı- isimli, isimsiz- Ucuz, pahalı gibi yani bunlardan birisi olacak diye birşey yoktur.Mantıklı transfer vardır.

Gerektiğinde yaşlı oyuncuda alınır , genç oyuncuda alınır. İsimli oyuncuda alınır isimsiz oyuncuda alınır. Yeterki seni yönetenler futbol takımını yönetenler hırslı ve istekli olsun( bu çok önemli bu adamlar bu klübe ne kadar bağlıysa o kadar az hata yaparlar) ,futbolu bilsin, oyuncu analizini her yönden yapabilsin.

Tabikide çok aşırı yaşlı olan takım daha dikkatli olunarak yaş ortalaması düşürülür.

Bu forumda bazı konuları anlatmak çok zor. Birde sanal ortam zorluğunu düşünürsek daha detaylı anlatamıyorsun.

Ben sadece şunu söylüyorum bu klübü yönetenler senelerdir her konuda çok ciddi hatalar yapıyorlar. Ve bunun karşılığında gerekli tepkiyi görmüyorlar.

Gerekli eleştiriyi almadıkları için hata yapmaya devam ediyorlar.Bu hataları yapmalarının en büyük nedenlerinin başında klübe bağlılıklarının son derece zayıf olması geliyor.

Herneyse ne kadar anlatsamda boş...

Ntv haberin özetin Gs "7 genç oyuncu aldı ama büyük maddş yük altına girdi " size ne ulan

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amrabat 2013-2014 Parası ödendi. 300.000€ Kira Bedeli. Maç Başı: 17.500€

Riera 2013-2014 Parası ödendi. Maç Başı 7.500€

Dany 2013-2014 1.000.000€ (Yarısı:500.000€) Maç Başı: 10.000€

Sercan Yıldırım 100.000€ Kira Bedeli

Çok büyük rakamlar değil ama, kimse bunları hesaba katmıyor.

b1a8b0f818c7b61ca15ee281c421168089e7000c06a2d2ccd9d05a676c18c00a_large

:eek:

Besiktas'in akli varsa Dany'e burun kivirmazlar. Ersan-Franco varken Dany bunlarda banko oynar. Ama Besiktas'a vermek yerine Trabzonspor'a göndermeyi tercih ederim.

Şimdi bu dany antebe gitmezse bruma için caymasın bu baklavacılar...

Amrabat 2013-2014 Parası ödendi. 300.000€ Kira Bedeli. Maç Başı: 17.500€

Riera 2013-2014 Parası ödendi. Maç Başı 7.500€

Dany 2013-2014 1.000.000€ (Yarısı:500.000€) Maç Başı: 10.000€

Sercan Yıldırım 100.000€ Kira Bedeli

Çok büyük rakamlar değil ama, kimse bunları hesaba katmıyor.

Aynen ve bonservis değil yıllık ücretler klüpleri yıkan ayrıca çok verdiğin zaman adam gitmiyor ama aldığımız gençlerin ücretleri gerçekten çok düşük başkan ticaret adamı bilir işini

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt