Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LaGazzettadelloSport @Gazzetta_it 2 dk.
Ranocchia-Galatasaray affare (quasi) fatto https://tinyurl.com/o8nrc68 #calcio
LaGazzettadelloSport @Gazzetta_it 2 dk.
Ranocchia-Galatasaray affare (quasi) fatto https://tinyurl.com/o8nrc68 #calcio
2014'te sözlesmesi biten forvetler:
- Samuel Eto'o
- Bafetimbi Gomis
- Mame Diouf
2015:
- Dame N'Doye
- Emmanuel Adebayor
- Andre Pierre Gignac
- Luciano Vietto
- Domenico Berardi
- Goran Pandev
- David Villa
- Alvaro Morata
- Jonas
- Rodrigo Palacio
- Giampaolo Pazzini
- Klaas Jan Huntelaar
- Mirko Vucinic
- Fabio Quagliarella
- Seydou Doumbia
- Edin Dzeko
Şimdi bu dany antebe gitmezse bruma için caymasın bu baklavacılar...
Ranocchia'yla ilgili endisem, sadece 6 ayligina gelen adam varini yogunu vererek oynar mi, yoksa "yaparim isimi, alirim maasimi" mi der?
Şu forumda harcadığım mesai ve emeğin yarısını tezim için harcasam herhalde profesör olmuştum 24 yaşımda :d
Ne zaman yapılır bilemem ama şu devre arasında kesinlikle yapılmaması gerekirdi. Bu durum bizi yönetenlerin hedeflere karşı ne kadar hırstan yoksun olduklarını gösteriyor.
Aslında bana göre gençleştirme operasyonu falan boş işler.
Transferde genç,yaşlı- isimli, isimsiz- Ucuz, pahalı gibi yani bunlardan birisi olacak diye birşey yoktur.Mantıklı transfer vardır.
Gerektiğinde yaşlı oyuncuda alınır , genç oyuncuda alınır. İsimli oyuncuda alınır isimsiz oyuncuda alınır. Yeterki seni yönetenler futbol takımını yönetenler hırslı ve istekli olsun( bu çok önemli bu adamlar bu klübe ne kadar bağlıysa o kadar az hata yaparlar) ,futbolu bilsin, oyuncu analizini her yönden yapabilsin.
Tabikide çok aşırı yaşlı olan takım daha dikkatli olunarak yaş ortalaması düşürülür.
Bu forumda bazı konuları anlatmak çok zor. Birde sanal ortam zorluğunu düşünürsek daha detaylı anlatamıyorsun.
Ben sadece şunu söylüyorum bu klübü yönetenler senelerdir her konuda çok ciddi hatalar yapıyorlar. Ve bunun karşılığında gerekli tepkiyi görmüyorlar.
Gerekli eleştiriyi almadıkları için hata yapmaya devam ediyorlar.Bu hataları yapmalarının en büyük nedenlerinin başında klübe bağlılıklarının son derece zayıf olması geliyor.
Herneyse ne kadar anlatsamda boş...
TRansfer donemi Portekiz de kapanmis bile.
Hollanda, Belcika, Ispanya ve Ingiltere de son 50 dakika.
Turkiye de pazartesi gunu TSI 24.00 de kapaniyor..
Bruma'nin resmen gittigini KAP'a bildirdik zaten. Tüm resmi evraklar falan imzalanmadan KAP'a bildirim olmuyor.
Yani öyle bir ihtimal yok.