Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ranocchia cok iyi oyuncu. Buradaki yorumlarin bazilarini anlamiyorum

Yalan mı Ceyhun'un fundemental ve markaj bilgisi yüklenmiş hali adam. Ne yani tazı gibi hızlı, çok teknik, top geçer adam geçmez mi diyeceğiz illa ki.

Ceyhun ile kıyasladığım yok orada, Ceyhun'dan bekleyipte göremediklerini yapsın diye aldırıyor, mantık aynı.

3-5-2 zırvasının devamı.

3-5-2'sini bilmemde, Rano'nun ayagi fena degil, ayrica hamleleride gayet iyi ve hizli diye biliyorum. Bakalim izleyip gorecegiz.

Ben astori yi daha çok tutan biriyim. Ama bir italyan futbolcuyu italyan hocadan daha iyi bilemeyeceğime göre hoca en doğru seçimi yapmıştır diyorum.

geçen sene sivas maçında selçuğun attığı golü izledim...bu sene güzel anlar yaşar mıyız Allah bilir...ama şu gençlerin vereceği heycan bile güzel:)

Aynen öyle. Kafamı biraz kurcaladı çok çok büyük bir patlama yapamaması. Tabi yapsaydı da biz alabilir miydik orası ayrı. 25 yaşına gelse de hala potansiyelli ve gelişmeye açık bir eleman bence.

Benim kafamı da kurcalayan o. İstikrarsız diyorlar. Bir yıl iyi, bir yıl kötüymüş.. Umarım Mancini şansını denemek için almıyordur. :S

şu takıma hala defans almaya çalışmak resmen dalga geçmek.ligin en az gol yiyen takımıyız.ha defans adamları ii mi yabancılar,stoperler değil ama demekki rakiplerindeki stoperler sendekilerden daha tırt.peki bizim asıl problem nerde goldeymiş,bende değil şu anki istatistikler söylüyor.ligin en az gol yiyen takımıyız en fazla gol atan 5.takımıyız.yani bariz bir biçimde gol atamıyoruz.resmen drogba yı yollayıp forvet almak gerekirken saçma bir biçimde hala stoper peşinde koşup pili bitmiş drogba dan medet ummaya devam edeceğiz.şu adamın adı drogba olmasaydı şu anda ilk 18 e bile alınmıyordu çok net.burak var tek golcü takımda şu anda.umut gol pozisyonuna girmede ciddi problemleri olan birisi.necati yi sevmem ama umut olacağına keşke necati dursaymıştı yedekte.hala stoper peşinde koşanlar şu istatristikleri alıp bi baksınlar zahmet olmazsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt