Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim, niye Antepe söz verdiler bunlar ? Adamlar simdi iyi kaziklandik diyorlardir. Yoksa bizimkiler baska birsey mi vaad etti Antepe Brumayi almalari icin.

bu eurosport yine afelay falan bişeyler sallamış. olsa süper olur ama adamların fotomaçtan farkı yok. yazık lan koskoca eurosport türkiyedeki yayıncılığını kimlerin eline vermiş.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PRqaAybPd_o[/media]

Dany'nin nereden baksan 3-4 milyon € değeri vardır. Kendi oyuncumuzu küçültmenin anlamı yok umarım ucuza satmazlar.

Arkadaşlar herkes neden kendi düşüncesinden başkasına saygı duymak yerine yanlış olduğunu kabullendirmeye çalışıyor? Dany'i burda en çok eleştirenlerden birisi de bendim. Ama neden eleştiriyodum? Pozisyon hatası yapıyor, yanlış yerlerde duruyor. Değilse hızlı bir stoper, ve güzel müdahaleleri de vardı. Unutmayalım yanında Urfalı vs varken pek fazla hata da yapmıyodu. Dengesiz yakalandığımızda nerde duracağını bilemiyor. Birçok yorum okuyorum. Nerde duracağını bilmiyor bir halt olmaz diye. Arkadaş bu adamda bedensel yetenekler konusunda sıkıntı yok. Kademeler ve duracağı yer yada hamle işleri beyinde biter ve öğrenme yetisiyle tecrübeyle kazanılabilir.

Ha Dany'i şuan Galatasaray'da istiyomuyum hayır! Güvenemiyorum hala. Ama Beşiktaş'a gitmesini istermiyim hayır çünkü rakibimiz. Ben bir önceki Elazığ ve son berabere kaldığımız Gaziantep maçı öncesi şampiyonluğu kovalayabileceğimizden biraz olsun ümitliydim. Hatta gizlemeye gerek yok gerçekten inanıyodum bile. Çünkü düşünüyodum ki, hazırlık döneminde taktik vs çalışmalar yapıcaklar, duran top çalışacaklar. Gol yollarında pozisyon taktikleri deneyecekler. Savunma sorunlarımızı çözecekler. Gelen transferlerle birlikte ilk yarıdan çok çok iyi bir takım bekliyodum ama nafile. Eğer o maçlar gibi geçecekse ikinci devre maçları bizim rakibimiz Beşiktaş Kasımpaşadır.

Ayrıca genç transferler hoş transferlerdir ama bonservislerinin yanında onların acemi saçma hareketlerine katlanman da gerekicek. Hepimiz Arda Turan vs türü oyuncu bekliyoruz. Ama unutmayalım Arda Manisa'da baya baya bir geliştirdi kendini ya öncesi?

Bruma giderek gelişiyordu. Ama yaptığı saçma hataları da görmezden gelicez. O hatalar yüzünden puan kaybedicez bazen. Bunlara hazırlıklı olmak lazım. Ama ben Mancini ve yönetimden bir seçim yapmasını bekliyodum ve o seçimi yaptılar sanırım.

Başkanı beğenmeye başladım daha doğrusu çevresindeki akıl verenlerin yapısını. Bu bence Bülent Tulun falan değil. Başka danışmanları var. Karar aldılar Bruma'dan itibaren genç oyuncu almaya ve Mancini ile de bu konuyu belirtip anlaşmışlar anladığım kadarıyla. Ve o adımlara devam ettiler ki eziklerden 8 puan geride olmamıza rağmen bunu yapabilmelerini alkışlarım.

Mancini de kafasında birşey var ve onu yapmak için uğraşıyolar. Sabah ayrı akşam ayrı değil. Ve gerektiğinde sistemde değişiklik yapabiliyor. Hayırlısı ama Dany kiralanacaksa Gaziantep'e kiralansın. Ben ikinci yarı üzülerek de olsa puan kaybedeceğimizi düşünüyorum. Bu yüzden rakibimize oyuncu vermek istemem.

Galatasaray’da Alex Telles şoku yaşanıyor. Lisans çıkarmakta sorun yaşayan sarı-kırmızılılar, yeni isimlerden Telles’te son dakika şoku yaşadı. Brezilya’nın Gremio kulübünden transfer edilen 21 yaşındaki oyuncunun lisans evraklarını yetiştiremeyen sarı-kırmızılılar, Telles’i yarınki Bursaspor maçında oynatamayacak. Savunmanın solunda görev yapan ve teknik direktör Mancini’nin ısrarla “Onu mutlaka bu maça yetiştirin” talimatına rağmen Telles’in pazar günü oynanacak mücadelede forma giyemeyeceği kesinlik kazandı. (*********************)

Al işte :mad:

şu ontivero yu çok merak ediyorum. kupa maçında falan oynatsa da bi görsek meziyetlerini. 2 ay izlenip alınan üstelik 2 milyon verilen oyuncunun baya iyi bi oyuncu olması lazım

Ya siz Dany'nin ne denli kötü topçu olduğunun farkında değilsiniz herhalde. Dany'nin 1.5 senede oynadığı en iyi maç deplasmandaki Madrid maçı, onun da skoru 3-0. Kötü oynayıp takımı yaktığı tonla maç var. Tutturmuşsunuz bir hızlı diye, bu mudur yani, böyle mi yapıyorsunuz iyi-kötü topçu ayrımını? Dany net rezalet bir oyuncu. Yararından çok zararı olan çapı dar bir topçu. Bırakın gitsin Beşiktaş'ın başına bela olsun :D

Beşiktaş iyi veya kötü bu ülkenin en büyük kulüplerinden biridir ve her zaman da rakibimizdir.

Galatasaray’da Alex Telles şoku yaşanıyor. Lisans çıkarmakta sorun yaşayan sarı-kırmızılılar, yeni isimlerden Telles’te son dakika şoku yaşadı. Brezilya’nın Gremio kulübünden transfer edilen 21 yaşındaki oyuncunun lisans evraklarını yetiştiremeyen sarı-kırmızılılar, Telles’i yarınki Bursaspor maçında oynatamayacak. Savunmanın solunda görev yapan ve teknik direktör Mancini’nin ısrarla “Onu mutlaka bu maça yetiştirin” talimatına rağmen Telles’in pazar günü oynanacak mücadelede forma giyemeyeceği kesinlik kazandı. (*********************)

Al işte :mad:

benim bildigim yarin dahi lisans cikabiliyor? haber icerigi sacma geldi?

Ya siz Dany'nin ne denli kötü topçu olduğunun farkında değilsiniz herhalde. Dany'nin 1.5 senede oynadığı en iyi maç deplasmandaki Madrid maçı, onun da skoru 3-0. Kötü oynayıp takımı yaktığı tonla maç var. Tutturmuşsunuz bir hızlı diye, bu mudur yani, böyle mi yapıyorsunuz iyi-kötü topçu ayrımını? Dany net rezalet bir oyuncu. Yararından çok zararı olan çapı dar bir topçu. Bırakın gitsin Beşiktaş'ın başına bela olsun :D

En iyi oynadığı maç deplasmandaki Manu maçıydı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt