Deniz Aslan
Parçalı Üye
- 21 Ocak 2010
- 3.490
- 177
- 1.283
Dany 1 milyon euro altinda satilirsa üzülürüm. Her kez fiyat yukselmeyi biliyor. Besiktas'da en iyi stoperleri olur bu adam. Adam gibi para isteyelim sunlardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany kiymete mi binmis?hani su topa hamle yapiyim diye arkasini hep metrelerce bos birakan findik kadar beyni olan dany?
Sent from my iPhone using Tapatalk
benim bildigim yarin dahi lisans cikabiliyor? haber icerigi sacma geldi?
Galatasaray’da Alex Telles şoku yaşanıyor. Lisans çıkarmakta sorun yaşayan sarı-kırmızılılar, yeni isimlerden Telles’te son dakika şoku yaşadı. Brezilya’nın Gremio kulübünden transfer edilen 21 yaşındaki oyuncunun lisans evraklarını yetiştiremeyen sarı-kırmızılılar, Telles’i yarınki Bursaspor maçında oynatamayacak. Savunmanın solunda görev yapan ve teknik direktör Mancini’nin ısrarla “Onu mutlaka bu maça yetiştirin” talimatına rağmen Telles’in pazar günü oynanacak mücadelede forma giyemeyeceği kesinlik kazandı. (*********************)
Al işte![]()
Ya yazdığın yorumlara azıcık dikkat et! Şuan hala Galatasaray'ın arması bulunan formayı giyen bir oyuncuya fındık kadar beyninin olduğunu söylersen ben de sana fındık kadar beyninin olduğunu söylerim! Kimsenin beynini ölçme hakkına sahip değilsin. Oyunculuğunu beğenirsin beğenmezsin ama adamın kişilik yapısına saygı duyacaksın. Unutmaki o oyuncunun çocuğu kazandığımız şampiyonluk kupasının içindeydi! Ve o oyuncunun emekleriyle o kupayı aldık!
Ne sağınız belli ne solunuz be! Ya abartır kral ilan edersiniz yada öldürür kişiliğine karakterine kadar saldırırsınız. Utanıyorum sizlerden!
En iyi oynadığı maç deplasmandaki Manu maçıydı bence.
Dany kiymete mi binmis?hani su topa hamle yapiyim diye arkasini hep metrelerce bos birakan findik kadar beyni olan dany?
Şimdi yeni transferlerden kimin lisansı çıktı, kimin çıkmadı?
BJK ile aramızda 1 puan var.
ontivero+hajrovic+oguzhan kayarın çktı alex koray çıkmadı
Uza
Emin misin? Penaltı pozisyonu nasıl gelişiyor, Dany nerede o an Youtube'dan bir bak istersen![]()