Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6054079642_9830182db6_z.jpg

Bu çocuk kısa..

Burkay fena dalga geçti fenerlilerle, acayip tongaya düştüler. Twitter çalkalanıyor. :D

Puhaha. Ti'nin ağa babası burada;

1. İbrahim ‏@Ciga_10 25 dk.

Ramires : Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı 2-3 gol aralığında biter..

2. İbrahim ‏@Ciga_10 30 dk.

Ramirez: " Ciga İbrahim adam gibi adamdır..Ben buna kefilim ama Fenerbahçe'ye karşı takındığı tutumu da hoş görecek bir konumda değilim"

3. Burak ‏@SirBuraksson 36 dk.

@Ciga_10 Ramires: Yanlış hatırlamıyorsam Galatasaray Ankaragücünü 8-0 yenmişti. Herkes neler döndüğünün farkında

4. İbrahim ‏@Ciga_10 38 dk.

Ramires: " Bu yapılanlar fenerbahçeye dönük şeyler olmamakla beraber CUMHURİYETİ YIKMAYA dönük bir eylemdir."

5. İbrahim ‏@Ciga_10 43 dk.

Ramires : "Elimi vicdanıma götürdüm ve dedim ki ben TÜRK ligin tanımama rağmen aziz başkan suçsuzdur.PARALEL Devletin bu tutumunu KINIYORUM"

Recep'i beğenmedim. Tek değişmiyecek şey eksik çocukta. Zeka. 4 kez buluştu topla hepsinde içeri girip şut çekti. Robben sanki arkadaş.

Puhaha. Ti'nin ağa babası burada;

1. İbrahim ‏@Ciga_10 25 dk.

Ramires : Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı 2-3 gol aralığında biter..

2. İbrahim ‏@Ciga_10 30 dk.

Ramirez: " Ciga İbrahim adam gibi adamdır..Ben buna kefilim ama Fenerbahçe'ye karşı takındığı tutumu da hoş görecek bir konumda değilim"

3. Burak ‏@SirBuraksson 36 dk.

@Ciga_10 Ramires: Yanlış hatırlamıyorsam Galatasaray Ankaragücünü 8-0 yenmişti. Herkes neler döndüğünün farkında

4. İbrahim ‏@Ciga_10 38 dk.

Ramires: " Bu yapılanlar fenerbahçeye dönük şeyler olmamakla beraber CUMHURİYETİ YIKMAYA dönük bir eylemdir."

5. İbrahim ‏@Ciga_10 43 dk.

Ramires : "Elimi vicdanıma götürdüm ve dedim ki ben TÜRK ligin tanımama rağmen aziz başkan suçsuzdur.PARALEL Devletin bu tutumunu KINIYORUM"

Antu Kafası ‏@antukafasi 37 dk.

Ramires : Oylar CHP'ye.

Yağız Burak ‏@Senfo10 Korumalı Tweetler 42 dk.

Ramires: Aziz Baskan beni pe....lerin elinden kurtardi.

:D :D

En büyük eğlencemiz, her zaman olduğu gibi yine Fenerbahçe... :f50:

Bu arada;

Telles Bursaspor maçında oynayacak mı? Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Dün, TFF tarafından sistemsel arıza nedeni ile Brezilyalı futbolcunun lisansının yetiştirilemediği belirtilmişti.

Galatasaray yönetimi, Mancini'nin Bursaspor maçında oynatmayı çok istediği Telles'in lisansını bire bir yaptığı yoğun görüşmeler sonucunda çıkarmayı başardı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal da devreye girince bu sorun aşıldı. Alex Telles, Bursaspor maçında oynayabilecek...

Brezilyalıların 6 milyon 150 bin Euro olan bonservis bedelini "Peşin ödeme yapmadan Telles'in bonservisini yollamayız" mesajı üzerine Aysal,

3 Şubat tarihini beklemeden bu parayı Perşembe günü Gremio Kulübü'nün hesabına geçmiş ve Mancini'nin isteğini yerine getirmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt