Muzaffer AYDIN
Kırmızı Üye
- 6 Haziran 2010
- 1.157
- 14
- 1.148
Bu çocuk kısa..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan yilmaz. u15 de kendisi.
antrönörün ismi lantgraf mi öyle bisey tam bilmiyorum.
ashdasjkdhas mizah gücüne hayran kaldım cahil kelimesini kullanmadım şimdiye kadar kimseye ama başkasına cahil diyenlere genelde cahil gözüyle bakarım heleki forum gibi bi yerde
Willi landgraf tam ismi ama yeğini tanımıyorum vallahi. B jugend ?
hayatinda hic bir basari elde edemeyeceksin ne yazikki
Burkay fena dalga geçti fenerlilerle, acayip tongaya düştüler. Twitter çalkalanıyor.![]()
İbrahim @Ciga_10 25 dk.
İbrahim @Ciga_10 30 dk.
Burak @SirBuraksson 36 dk.
İbrahim @Ciga_10 38 dk.
İbrahim @Ciga_10 43 dk.Puhaha. Ti'nin ağa babası burada;
İbrahim @Ciga_10 25 dk.
Ramires : Eskişehirspor - Fenerbahçe maçı 2-3 gol aralığında biter..
İbrahim @Ciga_10 30 dk.
Ramirez: " Ciga İbrahim adam gibi adamdır..Ben buna kefilim ama Fenerbahçe'ye karşı takındığı tutumu da hoş görecek bir konumda değilim"
Burak @SirBuraksson 36 dk.
@Ciga_10 Ramires: Yanlış hatırlamıyorsam Galatasaray Ankaragücünü 8-0 yenmişti. Herkes neler döndüğünün farkında
İbrahim @Ciga_10 38 dk.
Ramires: " Bu yapılanlar fenerbahçeye dönük şeyler olmamakla beraber CUMHURİYETİ YIKMAYA dönük bir eylemdir."
İbrahim @Ciga_10 43 dk.
Ramires : "Elimi vicdanıma götürdüm ve dedim ki ben TÜRK ligin tanımama rağmen aziz başkan suçsuzdur.PARALEL Devletin bu tutumunu KINIYORUM"
neye göre karar veriyorsun yada ne başarı elde ettinde benim gibi aynı forumda yazıyorsun
gs bjk altyapisini izleyip orgazm gecirmeye devam et sen dostum
Serdar GÜrler de son dakika transferi olabilirmiş diyorlar..
Bize mi? :m05::dogrun::42:
Evet bize.Biraz önce bi gazetede rastgeldim.Pazartesi Elazığ yönetimiyle görüşme var demişler.
chedjou'nun ameliyat olacağı ve sezonu kapadığı söyleniyor doğru mu?