Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou´nun durumu da muamma. Ayni Hamit gibi. Dogru dürüst bir aciklama yok.

Bugün yarin derken 6 ay oldu Hamit´in sakatligi. Uzun bir süre tam olarak ne sakatligi oldugunu bile bilmiyorduk.

Acaba Chedjou´nun yoklugunda Koray oynar mi yarin? Genel anlamda baya sans bulacagini düsünüyorum ama Koray´in.

1305893930.jpg

burası galiba

Lisansi ciktigina gore Ontivero'yu kupa macinda oynatirlar mi acaba? Cok merak ediyorum nasil bir oyuncu acaba bu cocuk. O eski videolardan birsey anlamak zor.

Lisansi ciktigina gore Ontivero'yu kupa macinda oynatirlar mi acaba? Cok merak ediyorum nasil bir oyuncu acaba bu cocuk. O eski videolardan birsey anlamak zor.

stoper gelirse dany'nin gittiğini varsayarsak 11 yabancı oluyor büyük ihtimal antepe' felan kiralanır bu velet

Tokat macinda kesinlikle oynar diye düsünüyorum. Koray, Lucas, yetisirse Rannochia oynatilir bence.

Beyler, alexin lisansi ne oldu? Neden bu kadar uzadi? Ontiveronunki bile cikmis daha dün geldi.

Ayrica stoper tranferi ne oldu? Gelisme falan

Bi özet lütfen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drogba, Muslera, Melo ve Sneijder 4 ediyor. Telles de oynar lisans çıktıysa. Hajrovic'in en azından yedeklerde olacağını varsayarsak Dany ya da Eboue'den biri kadroda olamaz.

Beyler, alexin lisansi ne oldu? Neden bu kadar uzadi? Ontiveronunki bile cikmis daha dün geldi.

Ayrica stoper tranferi ne oldu? Gelisme falan

Bi özet lütfen...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gremio eksik belge yollamış sanırım. Evgen Göz onları beklediğimizi söylemişti dün. Rano. da akşam yemekte kesinleşecekmiş.

2012 şampiyonluğunu kazandığımız takımdan daha mı güçlüyüz? 2013 şampiyonluğunu kazandığımız takımdan daha mı güçlüyüz şu an? Bu soruları sormalı yönetim ve taraftar transfer değerlendirmesi yaparken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt