Murat Kahramanoğlu
Kırmızı Üye
- 10 Ocak 2014
- 1.438
- 0
- 606
Oğuzhan'ın eli mi kırıldı??
Evet aldığı darbe sonucu yazıyor bizim sitede. İstemeden de olsa bi kaç futbolcudan şüpheleniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuzhan'ın eli mi kırıldı??
Evet aldığı darbe sonucu yazıyor bizim sitede. İstemeden de olsa bi kaç futbolcudan şüpheleniyorum![]()
Lisansi ciktigina gore Ontivero'yu kupa macinda oynatirlar mi acaba? Cok merak ediyorum nasil bir oyuncu acaba bu cocuk. O eski videolardan birsey anlamak zor.
![]()
burası galiba
stoper gelirse dany'nin gittiğini varsayarsak 11 yabancı oluyor büyük ihtimal antepe' felan kiralanır bu velet
stoper gelirse dany'nin gittiğini varsayarsak 11 yabancı oluyor büyük ihtimal antepe' felan kiralanır bu velet
Lisansi ciktigina gore Ontivero'yu kupa macinda oynatirlar mi acaba? Cok merak ediyorum nasil bir oyuncu acaba bu cocuk. O eski videolardan birsey anlamak zor.
Eline bastı biri herhalde yoksa kırılcak bi yer değil gibi.
Beyler, alexin lisansi ne oldu? Neden bu kadar uzadi? Ontiveronunki bile cikmis daha dün geldi.
Ayrica stoper tranferi ne oldu? Gelisme falan
Bi özet lütfen...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gremio eksik belge yollamış sanırım. Evgen Göz onları beklediğimizi söylemişti dün. Rano. da akşam yemekte kesinleşecekmiş.