Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada Hamburg küme düser umarim..17 sirada 2-0 maglup

ozaman görürüm Calhanoglu yu

Eskişehirspor'un ilk 11'i: Boffin, Tarık, Akaminko, Servet, Özgür, Hürriyet, Aytaç, Erman, Jorquera, Erkan, Bienvenu

arkadaşlar alexin lisansı çıkmadı tff sitesinde yok yalan haberlere inanmayın

Tff sitesine inanma asıl sen. Riera hala bizde gözüküyor, emre çolak'ın sözleşmesi uzatıldı ama sözleşme sonu2014 gözüküyor. Tff fenere çalışmaktan değiştirmemiş bilgileri hala..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ali dürüst konusunun gerçek olduğunu nereden biliyorsun ?

Konu sapıyor neyse

Bekleyelım görelim

Şunuda unutma aysal ali dürüst ve Apdülrahım i hangi maç olduğunu hatırlamıyorum locasında misafir etmiş

Burdada çok pişmanım demiş kendılerıne

Onlarında yönetimde değiliz ama dısardan destek veririz isterseniz demişler

Bunu ali dürüst, başkan Aysal ve Albayrak kendılerıde deklare etti basına

Salih biraz erken değerlendirilmiyor mu? Ben iyi veya kötü diyecek kadar oynamadı diye dşünüyorum. Adam bir kere yerinde oynamadı ki. Saçma sapan yerlerde ve taktiklerde oynadı. Zaten takım da berbat oynuyor o saç ma diziliş ve sürekli oyuncuların erlerini değiştirmeleri sebebiyle.

Kayseride de iyi değildi. Yani Galatasarayda oynayacak kumaş yok. Tek avantajı genc olması ve hırz var az cok . Yetenek olarak çok kötü. Umarım gelişir ama bir emre çolak nasıl 40 ekmek yemesi gerikiyors sneijderin yerinde oynaya bilmesi icin salihde 1000 fırın ekmek yemesi gerekir. Bu yorumumda kesinlikle sadece bizde oynadığ 2-3 mac değil kayseri dönemide dahil. Bütün tansferleri az cok beğendim ama salih yılmaz vuralın gazı ile alınmış adamdır.

Tff sitesine inanma asıl sen. Riera hala bizde gözüküyor, emre çolak'ın sözleşmesi uzatıldı ama sözleşme sonu2014 gözüküyor. Tff fenere çalışmaktan değiştirmemiş bilgileri hala..

yanlışın var albert riera bizde gözükmüyor tff sitesinde yazmıyorsa oynayamacak

TFF de yazilanlar dogru, bi kac sayfa once acikladim siz yanlis yerden bakiyorsunuz, sitenin bi bolununde hata var.(link konusunda)

Eger bilgi bankasina bastinmi, sonra da kulubler, sonra da faal oyuncular, orada dogru liste gozukuyor..

Bienvenü ne allah aşkına, Fener bu adam oynasın bizim maçlarda maddesi mi koydurttu. Yine mi şike var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt