[media]https://www.youtube.com/watch?v=aQXQaNTrbYY[/media]
Beyler transferle alakası yok ama hala izleyince çok fena oluyorum ya.
O an --- 7.10.
Agladim resmen, yemin ederim su dakika aradan gecmis 1,5 yil gözümden yas akti. Hele o "Sereftir Seni Sevmek" müzigi girdi an, icimde yasadiklarim, duygularim, hislerim, tüylerimin diken diken olusu, tarif edilemez. Yok dünya'da bunu parayla pulla yasatabilecek bir güc. Ayrica böyle bir totem yapmak her babayigidin harci degil, acikcasi ben bunu yapamam, dayanamam, Galatasaray Sevgim bu ise agir gelir.
Yeri geliyor kiziyoruz, yeri geliyor bagirip cagiriyoruz, belki istemeden de küfür ediyoruz, ama biseyi unutmamaliyiz:
Galatasaray bize hic kimsenin yasatamayacagi kadar güzellikler yasatti, hic unuturmuyum 17 Mayis 2000 tarihinde ben 12 yasinda bir cocuk iken, babamla televizyonun karsisinda, annem safligiyla, futboldan hemen hemen hic anlamayan biri olarak dualarini esirgememesiyle, koca adam olan babamin popescunun penaltisindan sonra benden daha da cocukca sevinmesiyle yasadigimiz o güzel Günleri. Her zaman demisimdir eger Babama tesekkür edeceksem, ilk basta beni Galatasarayli yapti diye tesekkür ederim. Benim icin en güzel mirastir Galatasaraylilik, ulasabilecegim en yüksek Mertebe.
Allahim sana sükürler olsun ki Galatasarayliyim.
Bu Galatasaray hepimiz.
Ve bi kez daha:
Sereftir Seni Sevmek.