Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic'in ısrarları üzerine Başkan Fikret Orman önce yıldız oyuncuyu sonra ise sarı kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal'ı ikna etti. Dany'in de 'Eğer beni Beşiktaş'a vermezseniz, G.Antep'e de gitmem' demesi üzerine sarı kırmızılı yönetimin kararı Beşiktaş'tan yana oldu ve Dany için siyah beyazlı kulüple anlaşma sağlandı.

Doğruysa hiç dönmesin bize bir daha. Kime atar yapıyor bu dangalak.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aQXQaNTrbYY[/media]

Beyler transferle alakası yok ama hala izleyince çok fena oluyorum ya.

O an --- 7.10.

Agladim resmen, yemin ederim su dakika aradan gecmis 1,5 yil gözümden yas akti. Hele o "Sereftir Seni Sevmek" müzigi girdi an, icimde yasadiklarim, duygularim, hislerim, tüylerimin diken diken olusu, tarif edilemez. Yok dünya'da bunu parayla pulla yasatabilecek bir güc. Ayrica böyle bir totem yapmak her babayigidin harci degil, acikcasi ben bunu yapamam, dayanamam, Galatasaray Sevgim bu ise agir gelir.

Yeri geliyor kiziyoruz, yeri geliyor bagirip cagiriyoruz, belki istemeden de küfür ediyoruz, ama biseyi unutmamaliyiz:

Galatasaray bize hic kimsenin yasatamayacagi kadar güzellikler yasatti, hic unuturmuyum 17 Mayis 2000 tarihinde ben 12 yasinda bir cocuk iken, babamla televizyonun karsisinda, annem safligiyla, futboldan hemen hemen hic anlamayan biri olarak dualarini esirgememesiyle, koca adam olan babamin popescunun penaltisindan sonra benden daha da cocukca sevinmesiyle yasadigimiz o güzel Günleri. Her zaman demisimdir eger Babama tesekkür edeceksem, ilk basta beni Galatasarayli yapti diye tesekkür ederim. Benim icin en güzel mirastir Galatasaraylilik, ulasabilecegim en yüksek Mertebe.

Allahim sana sükürler olsun ki Galatasarayliyim.

Bu Galatasaray hepimiz.

Ve bi kez daha:

Sereftir Seni Sevmek.

BKfeYrbCAAAG_aF.jpg

Besiktaslilar kafayi yiyor :D Küfür edip duruyorlar Fikret Orman´a :D Ama harbiden capsiz bir adam cikti bu Fiko :D

Skysport 1de Galatasaray - juventus maci var son 2dk ama :D

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

Lan Dany kadar cl tecrübesi olan stoperiniz var mı, ötüyorsunuz.Hiç değilse Necip yerine oynar.

Bazıları yine etik diye ağlarmı eğer dany'i bjk ye verirsek malum 3 hafta sonra maçımız var bjk ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt