Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany Beşiktaş'ta başarılı olur. Büyük takımlarda oynayamıyor :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben hayatımda digitürk kadar iğrenç bir şirket daha tanımadım görmedim. bir saattir lig tv yayınım yok ve bütün numaraları meşgul. allah belanızı versin.

Yaptığın söleşmeyi oku. Aksi bir madde yoksa fotoğraflarla filan kanıt al ve dava aç.

ya bunlara telefonda gider yapınca süt dökmüş kedi gibi oluyorlar zaten de değişen birşey yok. ya alt tarafı maç yayını yapıcan gören de petrol damıtıyor sanar anasını satayım. parayı çatır çatır alıyorlar ama icraat 0. şimdi ağzımı bozucam.

KAP'a gönderilen açıklama şu şekilde:

Galatasaray A.Ş. ile Dany Nounkeu'nun Profesyonel Futbol Takımımıza geçici transferine ilişkin anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2013-2014 sezonu için 600.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Şirketimizin 2013-2014 sezonu sonunda futbolcunun federatif haklarını tek taraflı satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Bu opsiyon kullanıldığı taktirde transfer bedeli Şirketimizce; 30.06.2014 tarihinde 1.000.000 Avro ve 30.01.2015 tarihinde 800.000 Euro şeklinde ödenecektir.

QLNTx1i.png

yok dayı, fener balı diye bişi var. adamların attığı gole bak ağlıycam ya.

o değilde son yılların en iyi hamlelerinden biri oldu dany...zaten anadolu takımı topçusuydu büyük takımda oynayamaz

Emenike fizik olarak çok daha sağlam ama dediğin gibi Niasse daha teknik. Yani alınabilecek bir oyuncu gibi geldi bana.

Doğru ama Niasse çıt kırıldım değil kesinlikle.Belki kalıp olarak Emenike gibi değil ama fizik olarakta sağlam.Şuanda yerli yabancı alınacak tek futbolcu var oda Niasse.Bunu dün akşamda söylemiştim.

Tarik Camdal mali icin ortaligi yakip yikanlar nerede acaba? 200 bin euroluk topyucu basimiza kral etmistiniz.. Oturup 3 Eskisehir macinin özetini izleyen bile o malin ne oldugunu anlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt