Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa beyler, bugün yoktum.

Alex'in lisansı çıktı mı?

Stoper arayışında somut bir gelişme var mı?

Yarın Sivas maçı gibi coşkulu olur. Geçen yıl

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sa beyler, bugün yoktum.

Alex'in lisansı çıktı mı?

Stoper arayışında somut bir gelişme var mı?

Aleykum selam

Twitter da Alex'in lisansı çıktı deniliyor ama TFF'nin sitesinde henüz böyle birşey yok

Evren göz yarın ya da pazartesi stoper konusu netleşir dedi

Artik mazeret yok. Ruh istiyoruz ruh. Ölümüne oynasinlar, su farki kapasinlar artik.

Biz ciddi bir ivme yakalarsak bu fark kapanir. Ben Fenerbahce´den degil, bizden cekiniyorum.

Rano açıklansın şikeciler giden 3 puana mı yoksa Rano'ya mı üzüleceklerini şaşırsın. :)

Ödeyeceğin para usd 600 binse ve oynatamayacağın birine vereceksen ama bundan kurtulmuşssan bu para kazanmaktır dostum

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam işte Dany'e vereceğimiz para cebimizden çıkmıyor.Ama elimize ekstra para da geçmiyor.Yani para kaybetmemiş oluyoruz.Kiralama bedeli diye bir şey var.Bedel alsaydık kazanmış olurduk.

Bu kadar adamın peşinden kosacagimiza erkan zengini alabilseydik kadromuza mükemmel bir ilk 11 oyuncusu katmış olurduk. Hem kanat hem içte oynayabilecek süper bir yerli alternatif erkan...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam işte Dany'e vereceğimiz para cebimizden çıkmıyor.Ama elimize ekstra para da geçmiyor.Yani para kaybetmemiş oluyoruz.Kiralama bedeli diye bir şey var.Bedel alsaydık kazanmış olurduk.

Ya tabi oradı ayrı ama buna da şükür

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"ALİ İSMAİL KORKMAZ, FENERBAHÇE YIKILMAZ" sloganı ile Fenerbahçe taraftarlarının Ali İsmail ismini kullandığını düşünüyorum.

"FENERBAHÇE YIKILMAZ" demek için yapılmış bir beste. ALİ İSMAİL KORKMAZ ismini de kullanarak halk tarafından sempati kazanma çabalarına girdiklerini düşünüyorum.

Gezi parkına "3 TEMMUZU UNUTMADI FENERBAHÇELİ" diye pankartla gelmek açık ve net çıkarcılıktır.

ŞİKE YAPTINIZ, BUNU KABUL EDİN ARTIK.

ALİ İSMAİL KORKMAZ gibi bir yiğidi kullanmayın, ne kadar fenerbahçeli olsa bile!

BURJUVALARIN VE PARA BABALARININ TAKIMI FENERBAHÇE!

Ligdeki en iyi kadro bizde. Artik mazeret kabul etmiyorum. Her maci kazanmak sart. Puan kaybi lüksümüz yok!

adamlar bir tek lig oynuyorlar...

tabiki bu kadar güclü ve konsantre olurlar...

biz lig, kupa, cl

eses bile lig + kupa oynuyor ve iki tane önemli bursa maci oynadilar.

1619576_655943741149309_894581008_n.jpg

:D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt