Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce Dany yi ikna etmişler, sonra başkanlar düzeyinde anlaşılmış; Dany de ''BJK a vermezseniz Antep e de gitmem'' demiş...Tersi bir durum olsa; BJK ın başka kulübe vermek için anlaştığı oyuncusuyla bizim yönetim görüşmüş olsa kıyameti koparırlardı ''Etik, metik, cart, curt''...İbrahim Toraman ı bile istemiş olsak, değil bedava, milyon isterlerdi...

Bizle FB liler birbirimize ''Ezik'' deriz de, aslında tam da BJK ın karakterini ifade eden bir sıfat...

Hulku da geçtim,

Pato ile Dzeko şart.

Cl'de yarı final isteniyorsa,böyle adamlarımız olmalı mutlaka.

Pato olur ama o bile zor, Dzeko falan gelmez, banko 11 oyuncusu.. Elin takimlari kapmak icin bekliyor zaten..

not: 30 milyon euro vardir ayrica (Dzeko), bize uymaz

bir tane dizide oynuyordu acayip kil oluyordum buna ya

nerden bulup getirmisler simdi bu diziye anlamadim ki

öyle bir geçer zaman ki de oynuyordu.tatlıtuğ gibi adamla anlaşmışsın dizi yapıyorsun, karşısına getirdiğin kadına bak.beğenenlere saygı duyarım ama bana hiç çekici gelmiyor.

Pato olur ama o bile zor, Dzeko falan gelmez, banko 11 oyuncusu.. Elin takimlari kapmak icin bekliyor zaten..

Şu yönetime

Albayrak

Ali Dürüst

Bir de Reiz H.Üstünel eklensin,Dezkoyu cepte bil.

Üstünel,en fakir vaktimizde kimleri aldı geldi.Bu zenginlikle Messiyi 20 milyona kapatır :D

Şu yönetime

Albayrak

Ali Dürüst

Bir de Reiz H.Üstünel eklensin,Dezkoyu cepte bil.

Üstünel,en fakir vaktimizde kimleri aldı geldi.Bu zenginlikle Messiyi 20 milyona kapatır :D

Fazla ucuyorsun renkdas, kanatlarini acma bence :p

ayrica zengin falan degiliz boyle bir fikir nasil olusuyor merak ettim?

Webo sezonu kapatmış galiba bunlar forvet alır şimdi cenk tosuna sulanirlar ama onuda leş Kargaları almış muhammed i alabilirler.

Fazla ucuyorsun renkdas, kanatlarini acma bence :p

ayrica zengin falan degiliz boyle bir fikir nasil olusuyor merak ettim?

Vakti zamanında televizyona çıkıp,taraftardan para dilenen Adnan Polat'dan..

Devre arası 11 transferi bi kalemde yapan,Kadrosunda Muslera Sneijder Drogba gibi adamları barındıran bir başganla beraberiz.

Bunun neresi fakirlik?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt