Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimi bildim bileli,Galatasaray'ın devre arasını bırak,sezon sonu bile bu kadar transfer yaptığını hiç görmemiştim inan.

Adam 11 oyuncuya kimbilir ne kadar para döktü.Ki üstüne Astori Ranoccia gibi kalburüstü oyuncuları almaya çalışıyor.

Fakir falan değiliz.Mancini ısrarla istesin,bu adam olmazsa olmaz desin,ünal başgan 10 kağıdı çat diye çakar.Eminim bundan.

nerden cikartiyor? kendi cebinden. ;)

benim dedigime geliyon, kulubte nakit para yok, kendi cebinden verdimi zaten olay baska yere kaciyor.. :)

Aha Sinan RANOCCHİA'yı İtalyan olduğu için alırım ben olsam diyor.

Sanki Astori Uganda'lı, tanımıyor bir de 2'si de iyi diyor. :D

Hahahahahah Sinan :D :D

Astori mi Ranocchia mi diye sordular :D

Ben Ranocchia yi italyan diye tercih ederim dedi :D Ama digeri de müthis dedi :D

Sinan ,Ranocchia İtalyan olduğu için Mancini'ye daha uygun olur diyor . Kıyasladığı adam da Astori :asd:

Galatasaray türkiyenin en zengin kurumlarından birisidir. Nakit sorunu var sadece. Bizdeki Galatasaray adası bir fener camiasına artı bjk bedeldir. Florya, riva ve saire saymıyorum bile

Bende onu demek istiyorum zaten, katiliyorum, anlattigim da bu, nakit para yok.

Ertem'e göre FMciler Astori diyormuş... Ben de Astori diyorum diyor Ertem :)

forumda ranocchia kamerunlu ama italyayı seçmiş diye espri vardı , sinan engin astori diye duymuş herhal

Çeptalk

nerden cikartiyor? kendi cebinden. ;)

benim dedigime geliyon, kulubte para yok, kendi cebinden verdimi zaten olay baska yere kaciyor.. :)

Başgan zenginse kulüp de zengindir.Bu böyledir.paranın kimden çıktığı beni ilgilendirmez. :)

Cem Uzan Jardeli aldığında parayı kimin verdiğinden bana ne?Ben jardelime bakarım :D

Onu bırak arazilerimiz ne tutuyor sen düşün.Senin taşınmazların gibi hangi kulüpte var o zenginlik?

Başgan zenginse kulüp de zengindir.Bu böyledir.paranın kimden çıktığı beni ilgilendirmez. :)

Cem Uzan Jardeli aldığında parayı kimin verdiğinden bana ne?Ben jardelime bakarım :D

Onu bırak arazilerimiz ne tutuyor sen düşün.Senin taşınmazların gibi hangi kulüpte var o zenginlik?

neyse bosver, anlatmak istedigimi anladin zaten bende senin nedemek istedigini anladim :)

Fener saldiriya gecmis, cok tehlikeli :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt