Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi Bersan görüsüne saygi duyarim.

Turgutu bende cok begenirim Ankaragücündeyken cok istemistim adami. Yerine gidip Yigit cöpünü getirdik.

Turgut mu, Serdar mi benim icin farketmez. Erkan Zengine de hayir demem.

Yerli kanat oyuncumuz yok yedekte oturtup sonradan oyuna dahil edebilecegimiz. Söyle oyunumuza hareketlilik katan. Aydin vardi sadece onunda yetenekleri belli oda sakatlandi.

Ama kesin yine en az 2.5 milyon isterler.

2.5 kafadan isterler o kesin.Bence değmez.Çok parlayan bir oyuncu değil serdar.Sıradan bir anadolu takım topçusu.

Bize ne katar açıkçası şüpheliyim.Takas muhabbetleriyle falan gelecekse eyvallah,ama 2-2,5 verilecekse asla istemem.

"-" ve "," dikkat et, o zaman anlarsin 4-4-2 oldugunu.

Diziliş o şekilde ama oynanış tarzı farklı. Burakla drogba uçtayken sneijder solda oluyor, sneijder forvet arkasıyken burak sola geçiyor. Hatırlarsanız trabzon ve erciyes maçlarında öyle oynuyorlardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

allah razisi icin birisi bana yardimci olsun... melo ve ronaldonun yan yana resmi var 6-1 yenildigimiz mactan. arkadan cekilmis. lutfen birisi yardimci olabilirmi? facebook cover resmi yapmak istiyorum.

bu daha iyi

melo-ronaldo-61565_501.jpg

Ayrica scout ekibimiz su P. Alcacer i takibe alsa.

Muslera

Salih - Semih - Hakan - Telles

Melo - Selçuk

Hajrovic - Sneijder - Burak

Drogba

Mancini, Bursa maçı için şöyle bir şey düşünüyor heralde​

"-" ve "," dikkat et, o zaman anlarsin 4-4-2 oldugunu.

Onlar kendilerine göre öyle yazmışlardır da, ben pek dikkate almıyorum onu. Oyuncu stillerine göre bu kadro 4-3-3 olur, zaten daha önceden örnekleri de var, Kopenhag, Erciyes maçları gibi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kj3MaT1yL6g[/media]

:D :D

Transfer mransfer bi yere kadar. Artik ruhumuzu ortaya koyalim ve su farki kapatalim.

Takim iyi ve kaliteli, hoca kaliteli, Baskan kaliteli, taraftar kaliteli. Artik bize yakisani yapmaliyiz.

Yeterki biz sacmalamayalim. Bu is olacak. Yavas yavas olacak. Yetisecegiz ve gececegiz.

Ama ruh lazim, yürek lazim, azim, inanc lazim.

2.5 kafadan isterler o kesin.Bence değmez.Çok parlayan bir oyuncu değil serdar.Sıradan bir anadolu takım topçusu.

Bize ne katar açıkçası şüpheliyim.Takas muhabbetleriyle falan gelecekse eyvallah,ama 2-2,5 verilecekse asla istemem.

Bende zaten öyle diyorum. Maksimum 1 milyon. EN fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt