Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabri eboue salihi toplasak tarık çamdal etmez. sene sonu kesin almak gerekir bu çocuğu

Valla ben bu Ronachia'yı pek beğenmedim.Mücadele sıfır sadece pozisyon alarak oyun oynuyor.Onu da bence pek beceremiyor.Ayağına hakim mi o da pek değil valla gelirse yine hayal kırıklığına uğrayabiliriz.Hız konusu önemlidir fakat oraya gelene kadar Rano'da daha öne çıkan sorunlar var.

2 tane full maçını izledim.Bizim aradığımız stoper tarzı değil gibi...

hem uzun boylu, hem hızlı, hem oyun kurabilen stoper dünyada 1 tane O da Pique

Bu arada fifa 14 yeni transferler nasıl ekleniyor oyuna ben güncelleme yaptım ama Salih yok telles yok hayro yok.

canerde başımıza sol bek oldu çöp liginde balonu söner yakında çöpün

stoperde gelsin artık bugun tff lisans konusunda ne yapacağı belli olmaz

Bu arada fifa 14 yeni transferler nasıl ekleniyor oyuna ben güncelleme yaptım ama Salih yok telles yok hayro yok.

Lisansları güncellemeden sonra çıktığı için. Sadece saydığın üçü değil Günter ve Ontivero da yok ama güncellemeye kadar olanları yapmışlar Mata, Matic, Cabaye, Traore, De Jong gibi.

Aslında Salih'in lisansı çıkmıştı ama oyunda olmadığı için diğer transferler ile eklenecek herhalde.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Lisansları güncellemeden sonra çıktığı için. Sadece saydığın üçü değil Günter ve Ontivero da yok ama güncellemeye kadar olanları yapmışlar Mata, Matic, Cabaye, Traore, De Jong gibi.

Aslında Salih'in lisansı çıkmıştı ama oyunda olmadığı için diğer transferler ile eklenecek herhalde.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tesekkur ederim kardesim.guncellemeyi direk update bolumunden yapiyoruz degil mi

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akşamüzeri kap bildirimi olur 3transfer için biri dany

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız şu an kadro inanılmaz daraldı gibi.

Riera

Dany

Engin

Bruma-sakat

Aydın-sakat

Hamit-sakat

Amrabat-kiralık

Gelenler

Salih-lesh

Umut-?-bu seviye de

İzet Hajrovic- yabancı sınırı

Alex Telles ( > Riera <Riera ? )

Koray Günter- forma şansı az

Oğuzhan Kayar-imkansız

Lucas Ontivero-imkansız

Ranocchia/Stoper-banko (tabi gelirse)

4 kaleci var kadroda ek olarak.

6 tane adam gönderip 11 için sadece 1 adam alındı, 1 tane daha almak için son günü bekleyeceğiz.

Ve ne kadar kötü de olsa belirli bir kalitesi olan Eboue 11 dışına çıkacak yerine ondan iyi olmadığı kesin gibi olan Sabri/Salih'ten biri girecek.

Bunların üzerine bir de Hakan Balta,Eray,Ceyhun,Aykut gibi bizim seviyemizle alakası olmayan gereksiz yer işgal eden adam var, bence bariz ggüç kaybettik eğer Umut, İzet ,Stoper ve Alex çok iyi etki etmezse.

Yoksa gece gece bana mı öyle geliyor. :(

bence bunu değerlendirmek için sezon sonunu beklemek lazım. ancak gidenlerden sadece riera banko 11 oyuncusuydu CL maçlarında 90 dakika oynadı sürekli. eğer telles en az riera kadar katkı verirse güç kaybetmemiş oluruz. fakat kısa vade için yedek kalitemizin biraz daha düştüğünü bende düşünüyorum. özellikle Bruma nın yerinin doldurulamaması problem olabilir.

Umarım mallık edipte stoper falan almazlar.Bize Demba ba veya P.Cisse ikilisinden biri lazım.İkisinden birini bitirsinler bu aksam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt