Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany transferi konusunda beşiktaş taraftarının yorumları :D

Allaha havale ediyorum.

Ben böyle saçmalık görmedim istemiyoruz GS den hiçbir oyuncuyu istemiyoruuuuuuuz para verseler istemiyoruz anlamıyor heralde bu yönetim

Allah BİN türlü .... versin !!!!!!

fikret orman kendi ipini cekiyor

küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum

Sağ bek mevkiinde sorun yaşayan Beşiktaş Sabri'yi gündemine aldı (!) :D

gs interin stoperini alıyo bizimkiler gsnin yazık günah

inş r10 gibi olur bu haberin sonu
mad.gif
artık transfer sezonu gelmsin istiyorum
redface.gif

Allah belanı versin fikret

Bravo artık şampiyonuz

Yeter Fikret ORMAN yeter...

Dany ile haberler düştüğünde bu taraftarın nasıl tepki verdiğini gördün ve göz göre göre gittin Dany'i aldın...Yahu adamlar gitti diye seviniyor biz gidip o adamı alıyoruz...

Adamların yabancı kontenjanını da açıyorsun bir yandan...

Yazıklar olsun, bu kadar vizyonsuzluk olmaz...

Baskan burumayıda alsaydın gsnin yabancı kontenjını açmış olursun.

bu danny sanmıştım en azından faydası olur düşünmüştüm , azda olsa sevinim vardı o da gitti (resimdeki oyuncu zenitli danny :D

1-Şampiyonlar ligine gitmek için yarıştığın rakibinin Sıkıntıda oldugu yabancı kontenjanını boşalt.

2-Rakibin elindeki beceriksizi alarak muhtemelen çok daha iyi bir stoper almasının yolunu aç

3-Sağlam bir stoperle çok daha iddialı konuma gelebilecekken bu fırsatı geri tep. Rakibinin ekmeğine yağ sür

ve tüm bunları yaparken üzerine para öde...

transferler kendi takımını kuvvetlendirmek için yapılır Rakibini değil...

Stoperde DAny denen dengesizi görmektense Ersanın hatalarını izlemeye razıyım. YAZIKLAR OLSUN

Trabzonun aldığı romen futbolcu nasıl acaba

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan sonra 1 oyuncu açıklanır...

Alex Telles isi ne oldu ya? Kesin bir cevap da yok simdiye kadar.

Bilerek yapiyor serefsizler ya.

Veysel ile Salihin olması demek;

Sabriden kesin kurtuluyoruz,Eboue de sezon sonu yolcu demek.Süper!

Veysel ile Salihin olması demek;

Sabriden kesin kurtuluyoruz,Eboue de sezon sonu yolcu demek.Süper!

2'si de Eboue'nin 2012'sinin yanına yaklaşamayacak biri Sabri'nin bir tık üstü, diğeri onun da altı bir oyuncu ama.

1 sene sonra sağ bek ararız.

Stopere Ömer Toprak'ı alabilsek sağ beke tecrübeli, katkısı kesin bir isim alınsın derdim.

Veysel'in asıl mevkii orta saha hatta ilk yarı çoğu maçta Ndiaye'yle birlikte oynadılar ortada. ama gerektiğinde sağ bekte de oynuyordu. tarık kadar tempolu değil ama ona yakın tempoda ve tarık'dan çok daha teknik. oyun zekası da yüksek gelirse bize çok katkı verir. 3-5-2'nin sağında da çok rahat oynar

2'si de Eboue'nin 2012'sinin yanına yaklaşamayacak biri Sabri'nin bir tık üstü, diğeri onun da altı bir oyuncu ama.

1 sene sonra sağ bek ararız.

Stopere Ömer Toprak'ı alabilsek sağ beke tecrübeli, katkısı kesin bir isim alınsın derdim.

Eboue artık sıkılmış burada,oynamak istemiyor gibi.

Sabri konusuna hiç girmiyorum.Ben hala futbolcu olmadığını düşünüyorum.

Değişiklik iyidir,taze kan herzaman iyidir.

Ömer Toprakı vermezler sanki.

Tabi devre arası 11-12 transfer yapan başgan,sezon sonu tekrar takviye yapar mı,bilinmez..

Telles'in lisans olayında federasyon niye suçlanır anlamış değilim. Bütün evraklar hazır ama federasyon lisansı çıkarmıyor iddiasını ciddiye mi alıyorsunuz gerçekten? Beyler biraz mantığınızı kullanın. Her denilene inanmayın yahu. Federasyon rezillerce yönetiliyor ama o kadar da saçma şeyler olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt