Bersan ÇAKAR
Cezalı
- 12 Aralık 2008
- 8.182
- 0
- 1.331
Dany transferi konusunda beşiktaş taraftarının yorumları 
Allaha havale ediyorum.
Ben böyle saçmalık görmedim istemiyoruz GS den hiçbir oyuncuyu istemiyoruuuuuuuz para verseler istemiyoruz anlamıyor heralde bu yönetim
Allah BİN türlü .... versin !!!!!!
fikret orman kendi ipini cekiyor
küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum
Sağ bek mevkiinde sorun yaşayan Beşiktaş Sabri'yi gündemine aldı (!)
gs interin stoperini alıyo bizimkiler gsnin yazık günah
inş r10 gibi olur bu haberin sonu
artık transfer sezonu gelmsin istiyorum
Allah belanı versin fikret
Bravo artık şampiyonuz
Yeter Fikret ORMAN yeter...
Dany ile haberler düştüğünde bu taraftarın nasıl tepki verdiğini gördün ve göz göre göre gittin Dany'i aldın...Yahu adamlar gitti diye seviniyor biz gidip o adamı alıyoruz...
Adamların yabancı kontenjanını da açıyorsun bir yandan...
Yazıklar olsun, bu kadar vizyonsuzluk olmaz...
Baskan burumayıda alsaydın gsnin yabancı kontenjını açmış olursun.
bu danny sanmıştım en azından faydası olur düşünmüştüm , azda olsa sevinim vardı o da gitti (resimdeki oyuncu zenitli danny
1-Şampiyonlar ligine gitmek için yarıştığın rakibinin Sıkıntıda oldugu yabancı kontenjanını boşalt.
2-Rakibin elindeki beceriksizi alarak muhtemelen çok daha iyi bir stoper almasının yolunu aç
3-Sağlam bir stoperle çok daha iddialı konuma gelebilecekken bu fırsatı geri tep. Rakibinin ekmeğine yağ sür
ve tüm bunları yaparken üzerine para öde...
transferler kendi takımını kuvvetlendirmek için yapılır Rakibini değil...
Stoperde DAny denen dengesizi görmektense Ersanın hatalarını izlemeye razıyım. YAZIKLAR OLSUN
Allaha havale ediyorum.
Ben böyle saçmalık görmedim istemiyoruz GS den hiçbir oyuncuyu istemiyoruuuuuuuz para verseler istemiyoruz anlamıyor heralde bu yönetim
Allah BİN türlü .... versin !!!!!!
fikret orman kendi ipini cekiyor
küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum
Sağ bek mevkiinde sorun yaşayan Beşiktaş Sabri'yi gündemine aldı (!)
gs interin stoperini alıyo bizimkiler gsnin yazık günah
inş r10 gibi olur bu haberin sonu
Allah belanı versin fikret
Bravo artık şampiyonuz
Yeter Fikret ORMAN yeter...
Dany ile haberler düştüğünde bu taraftarın nasıl tepki verdiğini gördün ve göz göre göre gittin Dany'i aldın...Yahu adamlar gitti diye seviniyor biz gidip o adamı alıyoruz...
Adamların yabancı kontenjanını da açıyorsun bir yandan...
Yazıklar olsun, bu kadar vizyonsuzluk olmaz...
Baskan burumayıda alsaydın gsnin yabancı kontenjını açmış olursun.
bu danny sanmıştım en azından faydası olur düşünmüştüm , azda olsa sevinim vardı o da gitti (resimdeki oyuncu zenitli danny
1-Şampiyonlar ligine gitmek için yarıştığın rakibinin Sıkıntıda oldugu yabancı kontenjanını boşalt.
2-Rakibin elindeki beceriksizi alarak muhtemelen çok daha iyi bir stoper almasının yolunu aç
3-Sağlam bir stoperle çok daha iddialı konuma gelebilecekken bu fırsatı geri tep. Rakibinin ekmeğine yağ sür
ve tüm bunları yaparken üzerine para öde...
transferler kendi takımını kuvvetlendirmek için yapılır Rakibini değil...
Stoperde DAny denen dengesizi görmektense Ersanın hatalarını izlemeye razıyım. YAZIKLAR OLSUN