Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oguzhan >> 750.000 €

Lucas >> 2.000.000 €

Salih >> 2.750.000 €

Koray >> 2.500.000 €

Hajrovic >> 3.500.000 €

Telles >> 6.150.000 €

Umut >> 550.000 €

---------------------------

TOPLAM : 18.200.000 €

Veysel ??

Ranocchia ??

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

Sezon sonu da

Sabri'yi

Eboue'yi

Drogba'yı göndeririz.

Yerlerine Pato Dzeko Özil yaptık mı tamamdır :D

Guarin şu an sap gibi ortada kaldı. inter juveyede vermiyo çok düşük bir teklif yapmış kontrat uzatmak için. Bu fırsatı kaçırmasak diyorum.

Orta sahada Hernanes,Cambiasso,Kovacic Mazzarinin düşündüğü isimler.

Oguzhan >> 750.000 €

Lucas >> 2.000.000 €

Salih >> 2.750.000 €

Koray >> 2.500.000 €

Hajrovic >> 3.500.000 €

Telles >> 6.150.000 €

Umut >> 550.000 €

---------------------------

TOPLAM : 18.200.000 €

Veysel ??

Ranocchia ??

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN

Lucas'a o kadar para mı verdik biz? Ben kopmuşum dünyadan.

Nasıldır bu eleman peki? Kanat sorunumuzu çözebilirler mi?

Ranocchia ile birlikte aslanlar gibi bir chelsea kadrosu geliyor !

---Muslera

--Chedjou-Ranocchia-Semih

-Eboue-Melo-Selçuk-Telles----

-------Sneijder--------------

--Burak Yılmaz-Drogba------

vallahi sen daha tatlısın. ancak senin tatlılığında olan biri 3-5-2 oynatıcaksa defolsun gitsin der Mancini hakkında :)

Kardes su guzel pazar gununde mesajlarimi alintilayip beni seninle daha fazla muhattap olmak zorunda birakmazsan mutlu olurum.

Savunmaya Ranocchia, Doria veya Astori’den birisini transfer etmeyi planlayan Cim-Bom, Bruma ile Aydın’ın sakatlığı ve Amrabat’ın gönderilmesinin ardından orta sahaya daoyuncu bakıyor. Menajerler?Aslan’a, Barcelona’nın Hollandalı starı İbrahim Afellay’ı önerdi.

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Amrabat'ın ayrılması, Bruma ve Aydın'ın da sakatlıkları sonrası bir de kanat oyuncusutransferi gündemde. İnter’in 1.95'lik kulesi Andrea Ranocchia, Brezilyalı Doria ve Cagliari'li Davide Astori ile temas halinde olan ve bu üç isimden birini renklerine katmak isteyen Cim-Bom, transferin son günlerine girilirken sağ gösterip sol vurabilir.

BU SEZON 25 DAKİKA OYNADI

Galatasaray'ın, adeta şapkadan çıkan kanat oyuncu gereksinimi için düşündüğü isimse Barcelona'nın Hollandalı yıldızı Ibrahim Afellay. 2010-2011 sezonunda devre arasıtransfer olduğu Barca’da fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralandığı Schalke’de iyi bir performans göstermesine karşın Katalan ekibinde bu sezon sadece 25 dakikaforma bulabildi.

KİRALAMA TEKLİFİ ÖN PLANDA

Dünya Kupası'nda yer alacak olan Hollanda Milli Takımıkadrosuna girmek için sezonun geri kalanında futbol oynayabileceği bir takıma gitmek istediği bilinen Afellay'ın Galatasaray'ın teklifinesıcak baktığı bilinirken, Barcelona'nın da Galatasaray'dan gelecekherhangi bir teklifi kabul edebileceği iddia ediliyor. Genç yıldızın piyasadeğeri 5 milyoneuro. Aslan, satın alamazsa, kiralamaya gidecek.

:D

Kardes su guzel pazar gununde mesajlarimi alintilayip beni seninle daha fazla muhattap olmak zorunda birakmazsan mutlu olurum.

kardeş alıntılansın istemiyorsan ya mesaj yazmayacaksın ya da mantıklı mesaj yazacaksın. sadrazamın sol yanı değilsen (ki bence değilsin) boş boş yazdığın mesajların daha fazla boş yapmaman adına alıntılanır kusra bakma.

Valla ben CL´de Drogba´nin yaninda veya arkasinda Hajrovic´i kullanirim.

Nedeni de top tutabilmesi, top sürebilmesi, pas yapabilmesi ve uzaktan etkili sut atabilmesi.

Cift forveti sevemedim gitti. Hangi sistemde olursa olsun. 3-4-2-1 düsünüyorum ben.

Savunmaya Ranocchia, Doria veya Astori’den birisini transfer etmeyi planlayan Cim-Bom, Bruma ile Aydın’ın sakatlığı ve Amrabat’ın gönderilmesinin ardından orta sahaya daoyuncu bakıyor. Menajerler?Aslan’a, Barcelona’nın Hollandalı starı İbrahim Afellay’ı önerdi.

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Amrabat'ın ayrılması, Bruma ve Aydın'ın da sakatlıkları sonrası bir de kanat oyuncusutransferi gündemde. İnter’in 1.95'lik kulesi Andrea Ranocchia, Brezilyalı Doria ve Cagliari'li Davide Astori ile temas halinde olan ve bu üç isimden birini renklerine katmak isteyen Cim-Bom, transferin son günlerine girilirken sağ gösterip sol vurabilir.

BU SEZON 25 DAKİKA OYNADI

Galatasaray'ın, adeta şapkadan çıkan kanat oyuncu gereksinimi için düşündüğü isimse Barcelona'nın Hollandalı yıldızı Ibrahim Afellay. 2010-2011 sezonunda devre arasıtransfer olduğu Barca’da fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralandığı Schalke’de iyi bir performans göstermesine karşın Katalan ekibinde bu sezon sadece 25 dakikaforma bulabildi.

KİRALAMA TEKLİFİ ÖN PLANDA

Dünya Kupası'nda yer alacak olan Hollanda Milli Takımıkadrosuna girmek için sezonun geri kalanında futbol oynayabileceği bir takıma gitmek istediği bilinen Afellay'ın Galatasaray'ın teklifinesıcak baktığı bilinirken, Barcelona'nın da Galatasaray'dan gelecekherhangi bir teklifi kabul edebileceği iddia ediliyor. Genç yıldızın piyasadeğeri 5 milyoneuro. Aslan, satın alamazsa, kiralamaya gidecek.

:D

Bruma sakatlanmadan önce çok saçma geliyordu ama şu kanatsızlıkta cüzi bir kiralama bedeli ile 6 ay kadroda tutulabilir.

Galatasaray'ın 3'lü savunmayla başarılı olabilmesi imkansız. 3'lü ne la:) İtalyanlar gibi bu işin üstadları hariç neredese amatör kümeden bile kaldırıldı bu sistem:)

dunku macta Tarik Camdalin performansini gorenler olmustur umarim :) neyi kacirdimizi gorun

-------Muslera-----

Veysel-ranoccia-semih-Telles

------Melo--Umut-

Hajrovic---Sneijder---Emre

-------Burak

ligde bu kadro bize yeter

3 5 2 > 4 3 1 2 sorun sistemde değil kanat olsa 4 2 3 1 oynatır ama kadro yetersiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt