Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amma abarttiniz Telles Telles diye,transfer nöbetinde Telles lisans nöbeti tutuyor bazilari,oynasin oynamassin kazanmamiz gereken bir mac

Koyun sürüsü millet oldugu müddetce akepe'ye hic bisey olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

akpyi her ne kadar sevmesemde akp ye oy verenlere koyun sürüsü demek ahmaklıktan başka birşey değil senin sülalende de illaki akp ye oy verenler vardır o zaman sen onlarıda koyun sürüsü olmakla itham ediyorsun son derece yanlış bir yaklaşım cehapenin tonla rezilliklerine rağmen hala birsürü sempatizanı var bu tamamen ideolojiyle ilgili insanlar kötü şeyler olsada kolay kolay partilerini bırakmıyorlar ve kendilerine en yakın olanı seçiyorlar ama çıksın akp ye alternatif sağlam güçlü bir oluşum bak bakalım o zaman oylar düşüyormu düşmüyormu...

akpyi her ne kadar sevmesemde akp ye oy verenlere koyun sürüsü demek ahmaklıktan başka birşey değil senin sülalende de illaki akp ye oy verenler vardır o zaman sen onlarıda koyun sürüsü olmakla itham ediyorsun son derece yanlış bir yaklaşım cehapenin tonla rezilliklerine rağmen hala birsürü sempatizanı var bu tamamen ideolojiyle ilgili insanlar kötü şeyler olsada kolay kolay partilerini bırakmıyorlar ve kendilerine en yakın olanı seçiyorlar ama çıksın akp ye alternatif sağlam güçlü bir oluşum bak bakalım o zaman oylar düşüyormu düşmüyormu...

Bir tek Akp değil, Chp de Mhp de temel seçmene sahip. Yani koyun sürüsüne.. Körü körüne bir şeyi savunmak koyunluktan başka bir şey değildir. İster psikolojik düşün, ister toplumsal. Fakat bu oran Akp ve türevlerinde (yani sağ partilerde) çok aşırı durumda. Kurtlar Vadisi'nde anlatılan şeylerle siyaseti sorgulayan bir topluluk var..

Edit: Solcu değilim. Sağcı hiç değilim..

Lisans icin bu adami bekliyomusuz o is yas bugun cikmaz adam unutmustur (brezilya federasyon baskani)
Jos%C3%A9_Maria_Marin.jpg

Sen takim tutar gibi parti tutabilirsin, türk halkinin cogu da böyle yapabilir, fakat ben öyle biseyi asla kabul edemem sirf yillardir mehape'ye veriyorum diye her secim de mehapeye vermem, aynisi cehape ve akepe icinde gecerli. Evet benim sülalem de de illaki lesh akepe'ye oy veren var. Daha bir gün sadece bir gün akli basinda ve neden akepeye oy verdigini mantikli sekilde aciklayabailen bi akepeli görmedim. Bir dindir tutturmuslar gidiyor. "Kul hakki yemeyeceksin". Lan akepe seni soyup sogana cevirdi ne kul hakkindan bahsediyon. Sözüm sana degil bazi cok bilmis koyun sürülerine. Bu dinci akepe zihniyetinde olacagima, dinsiz olurum daha iyi. Yemisim akepeyi de zihniyetini de oy veren koyun sürüsünü de tayyip saksakcilarini da.

yeni forvetleri bizim savunmayı maymuna çevirir bugün işimiz zor 1-0 olsun bizim olsun

Evet, Fernandao uzun boyu ve güçlü fiziği ile savunmamıza ters gelecek yapıda bir santrfor, üstelik antrenman yedikçe çabukluğu da artmaya başlamış, zira oynadığı ilk hazırlık maçlarında oldukça hantal bir görümtü vermişti, umarım bu yapılı arkadaşa yeterince etkin olma şansı tanımayız.

Sen takim tutar gibi parti tutabilirsin, türk halkinin cogu da böyle yapabilir, fakat ben öyle biseyi asla kabul edemem sirf yillardir mehape'ye veriyorum diye her secim de mehapeye vermem, aynisi cehape ve akepe icinde gecerli. Evet benim sülalem de de illaki lesh akepe'ye oy veren var. Daha bir gün sadece bir gün akli basinda ve neden akepeye oy verdigini mantikli sekilde aciklayabailen bi akepeli görmedim. Bir dindir tutturmuslar gidiyor. "Kul hakki yemeyeceksin". Lan akepe seni soyup sogana cevirdi ne kul hakkindan bahsediyon. Sözüm sana degil bazi cok bilmis koyun sürülerine. Bu dinci akepe zihniyetinde olacagima, dinsiz olurum daha iyi. Yemisim akepeyi de zihniyetini de oy veren koyun sürüsünü de tayyip saksakcilarini da.

Valla sırf maddi kaygı ve meslekte yükselme gibi durumlardan Akp yandaşı olanlar da var. Onları hadi anlıyorum da açlıktan ağzı kokan adamlar neyin kafasında çözemedim..

transfer 3 şubat yani yarın akşam bitmiyor mu?

biraz önce trtsporda altan tanrıkulu 5 şubat son gün dedi

fenere acil transfer lazım olunca uzatmak istedi heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt