Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
3'ü de sahada olsun![]()
Sanmiyorum. Bir kere Telles olursa 3-5-2 olur ve 3-5-2 de Hajrovic in isi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3'ü de sahada olsun![]()
Veysel yalanmış. Es es basın sözcüsü acıkladı.
Özcal mi? Karabükteki.
Koyun sürüsü millet oldugu müddetce akepe'ye hic bisey olmaz
Sent from my iPhone using Tapatalk
biri diyor mesut hoşcan olumlu konuşmuş biri diyor yalanlandı hay veysele de gelmiyorsa gelmesin arkadaş kazma salih oynasın lanet olsun eskişehire de
akpyi her ne kadar sevmesemde akp ye oy verenlere koyun sürüsü demek ahmaklıktan başka birşey değil senin sülalende de illaki akp ye oy verenler vardır o zaman sen onlarıda koyun sürüsü olmakla itham ediyorsun son derece yanlış bir yaklaşım cehapenin tonla rezilliklerine rağmen hala birsürü sempatizanı var bu tamamen ideolojiyle ilgili insanlar kötü şeyler olsada kolay kolay partilerini bırakmıyorlar ve kendilerine en yakın olanı seçiyorlar ama çıksın akp ye alternatif sağlam güçlü bir oluşum bak bakalım o zaman oylar düşüyormu düşmüyormu...
akpyi her ne kadar sevmesemde akp ye oy verenlere koyun sürüsü demek ahmaklıktan başka birşey değil senin sülalende de illaki akp ye oy verenler vardır o zaman sen onlarıda koyun sürüsü olmakla itham ediyorsun son derece yanlış bir yaklaşım cehapenin tonla rezilliklerine rağmen hala birsürü sempatizanı var bu tamamen ideolojiyle ilgili insanlar kötü şeyler olsada kolay kolay partilerini bırakmıyorlar ve kendilerine en yakın olanı seçiyorlar ama çıksın akp ye alternatif sağlam güçlü bir oluşum bak bakalım o zaman oylar düşüyormu düşmüyormu...
Başkanları da a haberde olumlu konuşmuş.
yeni forvetleri bizim savunmayı maymuna çevirir bugün işimiz zor 1-0 olsun bizim olsun
Sen takim tutar gibi parti tutabilirsin, türk halkinin cogu da böyle yapabilir, fakat ben öyle biseyi asla kabul edemem sirf yillardir mehape'ye veriyorum diye her secim de mehapeye vermem, aynisi cehape ve akepe icinde gecerli. Evet benim sülalem de de illaki lesh akepe'ye oy veren var. Daha bir gün sadece bir gün akli basinda ve neden akepeye oy verdigini mantikli sekilde aciklayabailen bi akepeli görmedim. Bir dindir tutturmuslar gidiyor. "Kul hakki yemeyeceksin". Lan akepe seni soyup sogana cevirdi ne kul hakkindan bahsediyon. Sözüm sana degil bazi cok bilmis koyun sürülerine. Bu dinci akepe zihniyetinde olacagima, dinsiz olurum daha iyi. Yemisim akepeyi de zihniyetini de oy veren koyun sürüsünü de tayyip saksakcilarini da.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nyaw arkadaş telles oynuyor mu oynamıyor mu ya
Vallah bend sapıtım şimdi
transfer 3 şubat yani yarın akşam bitmiyor mu?
biraz önce trtsporda altan tanrıkulu 5 şubat son gün dedi
fenere acil transfer lazım olunca uzatmak istedi heralde