Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ujfa gelirken kendim dahil bir çok kişi ne işi var dedik. Geldi bizi yanılttı çok şükür. Chedjou forumda yere göğe sığdırılamıyordu gördük.

Bekleyelim gelsin görelim. İzlemediğim bir adam. Abisi çok iyi değil bence ama bakalım bu nasıl. Birazcık beklemekte fayda var.

Duyumcu kıvırması diye bir gerçek var. Şuan twitterdaki duyumcu kıvırmaları son hızla devam ediyor.

Bu arada hangisi takımımıza hayırlıysa o olsun.

Bizim burdada duyumculuk oynayan biri vardı. Onunki tam komediydi medyada ronaccia bitti haberleri yayilinca "ronaccia bitti hayırlı olsun." yazmıştı şimdi o da gelir kıvırır

...................Muslera.................

Salih........Koray..Semih...Telles(Balta)

.........Melo............Selçuk......

Hajrovic.......................Ontivero

..................Sneijder..................

...................Drogba...................

.

BU akşam kadro

Kötüyse de kötü gol yemiyoruz diyen sizsiniz aaaasa Ranoccia lazımdı diyen yine sizlersiniz. Sene sonu alınır .. Hem sizin deyiminizle gol yemeyen takımın 4ay için 2m€alan yedeğinde chedjou olan takımın ihtiyacı yoktur

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burdisso ne yaa Koray oynasın daha iyi. :mad::mad::mad::mad::mad:

365G24S kaynağı çok sağlam.Bu sene Tarık Çamdal geçen senede Kerim Frei konusunda yanılmışlardı ama doğru isimleri hep verdiler.Oguzhan Kayar Koray Günter Ontivero hepsini ilk burda gördüm.Burdisso haberi de doğru.Takımımıza katkı sağlasın isim önemli değil.

Yazın ben de bir hesap açiyim, sağdan soldan duyduklarımı paylaşırım meşhur olurum.

şimdi ujfa ve melo farklı, bu adamların kalitesi belli idi öle veya böle düşüte idiler.chedjou ya zaten fransa nın 1 numaralı stoperi dediklerinde kıllanmıştım.kim seçmiş hala belli değil 1 numaralı stoperi.hiç bi yerde o sene ligin en iyi stoperi lafı geçmiyor.hiç bi yapılan 11 de chedjou yok o sene.muhtemelen bizim yönetimden birilerinin uydurması.keşke dany kalsaydı chedjou gitseydi böle olacak idiyse.tutar tutmaz bilmem ama bi dünya genç alıp gidip stopere burdisso yu almak ne demek bilemedim.

Kimse begenmedigine gore iyi transfer hayirli olsun :D

tapatalk

Yönetim 4ay için 2m € alıp koraya forma verilmesini engelleyecek birini almamak ile doğru yaptı.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt