Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryan DONK,Diego Angelo,Manuel Da Costa dan birini alsaydik daha iyi olurdu sanki....

İnşallah tutar bu adamlar. Yoksa bu kadar borçla sonumuz kötü...

yönetimin her yaptigi transfer icin ok

ama bu son transfer olmadi zaten üst düzey stoper alamiyorsan alma.

takimin temeli kaleci bi stoper bi orta saha birde forvet.

bu 4 oyuncu cok önemlidir takimin kurgusu icin. senin stoperin saglam degilse CL hic cikma.

chelsea senelerce öyle götürdü chech, terry, lampard, drogba.

digerleride degisebilecegin oyuncular etrafi diyelim.

bizim takimda kaleci iyi orta saha melo, sneijder, forvet drogba, burak.

ama stoper yok üst düzey sorun burda.

mançini kazma oyuncu hayranlığı var zaten salih ceyhun vs bu herifi hiç bilmiyorum ama kesin kazma bir adamdır vay arkadaş terim hücüm olsun çöpten olsun dedi doldurdu chedjou amrabat vs bu da defans olsun ne olursa olsun diyo dolduruyor kazma defansları Allah sonumuzu hayır etsin

adım gibi de eminim bjk alsa Anadolu kulübü diye alay edilirdi burda

Kendimize gelelim MAÇIMIZ VAR!! HAYDİ cimbommmm

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten ben sunu hic anlamam. Listenin 3. sirasindaydi vs.

Listenin 3. sirasinda olunca lesh bir stoper mi oluyor?

Yani Mancini 1 ve 2´ye iyi, 3. siraya lesh bir isim mi koyuyor?

Liste hazirliyorsan, begendigin isimleri yazarsin oraya. Lesh stoperleri yazmazsin.

Transferden Mancini sorumludur. Lucas´i da o begendi, Burdisso´yu da begendi ve aldirdi demek ki.

Ben Mancini´ye güvenmek istiyorum. Transferde iyidir Mancini diyorlar, görecegiz :)

mancini mi ii tranferde;hep hazır takımlara gitti mancini.belli kalitesi ve kurulmuş kadrosu olan takımları çalıştırdı.bi şimdi bi şeyler yapıyorda umarım bi bildiği vardır diyelim.burdisso ii dir kötü çıkar bilmiyorum ama gelecek olan burdisso ise dany gönderilmez.fizik olarak takımın daha ii olması lazım dedi geldiğinde şu anda o zamana göre fizikmen bu takım daha kötü.drogba yı oyundan almaya korkan adama ben t.d demem.resmen sahada dökülüyor drogba ama oyundan alınmıyor ne hikmetse.bu takımın gol atma sorunu var gol yememe değil.ilk yarıda en az gol yiyen takımız evet bu defans oyuncuların ii olduğunu göstermez katılıyorum.ama en az gol atan takımıysan öncelik defans değil forvet olmalı çünki bu forvetin yetersiz olduğunu apaçık gösterir.

istediğim kadro

muslera

salih semih hakan telles

melo selçuk

eboue/hajrovic sneijder emre

drogba

muhtemel kadro

muslera

semih ceyhun hakan

salih melo selçuk emre/hajrovic

sneijder

drogba burak​

Zaten ben sunu hic anlamam. Listenin 3. sirasindaydi vs.

Listenin 3. sirasinda olunca lesh bir stoper mi oluyor?

Yani Mancini 1 ve 2´ye iyi, 3. siraya lesh bir isim mi koyuyor?

Liste hazirliyorsan, begendigin isimleri yazarsin oraya. Lesh stoperleri yazmazsin.

Transferden Mancini sorumludur. Lucas´i da o begendi, Burdisso´yu da begendi ve aldirdi demek ki.

Ben Mancini´ye güvenmek istiyorum. Transferde iyidir Mancini diyorlar, görecegiz :)

5 ml verdiğin hocaya mecbur güveneceksın

Aksisi ahmaklıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt