Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler çok rahat olun iş görecek bence kesinlikle. Bir kere Rano'yu çok abarttı herkes ne kadar Rano'yu izlememiş olsam da öyle çok, Burdisso'yu birkaç maç takip etme fırsatım olmuştu. Eğer günümüze yakın bir dönemden kıyaslama yapacaksak, Fener'in Luciano transferine benzetebiliriz. Yani hırsı ve özellikle duran toplardan gelecek ortalardaki gol becerisi bakımından. Yalnız Luciano'dan en önemli farkı top tekniği ve de pozisyon bilgisi iyi bir stoper. Her türlü iş görür yani.

mancini mi ii tranferde;hep hazır takımlara gitti mancini.belli kalitesi ve kurulmuş kadrosu olan takımları çalıştırdı.bi şimdi bi şeyler yapıyorda umarım bi bildiği vardır diyelim.burdisso ii dir kötü çıkar bilmiyorum ama gelecek olan burdisso ise dany gönderilmez.fizik olarak takımın daha ii olması lazım dedi geldiğinde şu anda o zamana göre fizikmen bu takım daha kötü.drogba yı oyundan almaya korkan adama ben t.d demem.resmen sahada dökülüyor drogba ama oyundan alınmıyor ne hikmetse.bu takımın gol atma sorunu var gol yememe değil.ilk yarıda en az gol yiyen takımız evet bu defans oyuncuların ii olduğunu göstermez katılıyorum.ama en az gol atan takımıysan öncelik defans değil forvet olmalı çünki bu forvetin yetersiz olduğunu apaçık gösterir.

Ne diyon sen?

Citynin kadrosunu kim kurdu sen mi

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari River Plate'den Balanta'yi alsak. Kötü performansi olsa bile oyunlarda cosariz

mançini kazma oyuncu hayranlığı var zaten salih ceyhun vs bu herifi hiç bilmiyorum ama kesin kazma bir adamdır vay arkadaş terim hücüm olsun çöpten olsun dedi doldurdu chedjou amrabat vs bu da defans olsun ne olursa olsun diyo dolduruyor kazma defansları Allah sonumuzu hayır etsin

valla katılıyorum mancini den forma almak için kazma olman lazım.umut u oynatmayıp ceyhun u oynatmanın başka bi açıklaması olamaz.ha bide uzun boylu olacaksın.barca da olsa ilk xavi ve iniestayı keser herhalde bu adam.kazma ve uzun boylu olursan forma garanti.

Devre arası bonservisi ile iyı adam almak zor ,iyi adama fahiş rakamlar verebilirsin

Aksini iddaa eden yoktur

Dany e üzüldüm inşallah pişman olmayız

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

O degilde belki Ranonin fiyati indirmek icin yapiyorlar,kim billir...

Mancini 50 kişilik stoper listesi vermişse bu adam 50.sıradadır kesin .ranocchia 1,3 milyon euroya inmişti neden anlaşılmadı açıklanmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt