Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Kap bildirimi gelirmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:happy: Kusura bakma kardeşim.
Allah Allaaaaahhh...! Bugün arkadaşlarla farklı bir maç mı izledik ki Mancini bile 3'lü savunmadan vazgeçmişken onlar hala 3'lü savunma hatları yazıyorlar ?
Taktik direk şu idi:
-----------Muslera----------
Eboue--Semih--Hakan--Sabri
-----------Ceyhun----------
Burak----------------Sneijder
-----------Drogba-----------
Diziliş bu şekildeydi ancak oyuncular maç içerisinde sahaya geniş yayıldı ve sürekli gezdi.4'lü savunma çizgisi de beklerin sürekli gidip gelmesi ile bazen de Ceyhun'un libero gibi geriye gelmesiyle çok nadir de olsa 3'lü ve 5'li gibi gözüktü ancak bunun sebebi Mancini'nin oyuncularına tanıdığı pozisyon özgürlüğüydü sanırım.Mancini'nin özellikle niçin sol ayaklı bir stoper istediğini bugün Hakan'ı stoper olarak izlerken anladım.Sol ayaklı bir stoperin varsa ve ayağı da düzgünse pas oyununda kafadan 1-0 öndesin zaten...
Kap bildirimi gelirmi
Yarın anca artık, son gün hareketliliği olur![]()
Yüregim rahatladı bugün ama su sabrıyı sol bekte oynatmasın
Hele 3 5 2 hiç denemesin
Seneye kalan yetersızlerıde görderdimi iyi hale döneriz
Kusura bakma ama sen maci dikkatli izlememissin ya da Sabri'ye karsi cok agir önyargilarin var
Ben de begenmem Sabri'yi ama bugün cok cok iyiydi.
Benim dediklerime paralel mi yoksa karşı bir cevap olarak mı attın bunu ? Takım gayet 4-3-3 dizildi sahaya ancak maç içinde oyuncularımız sürekli gezdi, bu gezinti de dizilişin sürekli değişiyormuş gibi gözükmesini sağladı.
Allah Allaaaaahhh...! Bugün arkadaşlarla farklı bir maç mı izledik ki Mancini bile 3'lü savunmadan vazgeçmişken onlar hala 3'lü savunma hatları yazıyorlar ?
Taktik direk şu idi:
-----------Muslera----------
Eboue--Semih--Hakan--Sabri
-----------Ceyhun----------
Burak----------------Sneijder
-----------Drogba-----------
Diziliş bu şekildeydi ancak oyuncular maç içerisinde sahaya geniş yayıldı ve sürekli gezdi.4'lü savunma çizgisi de beklerin sürekli gidip gelmesi ile bazen de Ceyhun'un libero gibi geriye gelmesiyle çok nadir de olsa 3'lü ve 5'li gibi gözüktü ancak bunun sebebi Mancini'nin oyuncularına tanıdığı pozisyon özgürlüğüydü sanırım.Mancini'nin özellikle niçin sol ayaklı bir stoper istediğini bugün Hakan'ı stoper olarak izlerken anladım.Sol ayaklı bir stoperin varsa ve ayağı da düzgünse pas oyununda kafadan 1-0 öndesin zaten...
bu hangi sistem? 4-1-3 mü? O kadar iyi mi bu sistem, sadece 9 kisiyle oynaniyor...