Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük'ün haberine göre

1 - Veysel 700bin tl'lik alacağından vazgeçmiş

2 - Es-es'ten 400 bin euro alacağımızdan vazgeçmişiz

3 - Ayrıca 300 bin euro ödeme yapacakmışız Es-es'e

bu nasil bi orta saha olurdu beyler? :dogrun:

|GK|

RB_________CB___ CB _______LB

Fredy Guarín ____Felipe Melo

Wesely Sneijder

RW _____________ST ___________LW​

Veysel imza atiyormus, napacaksak bu kadar cok adami?

Allah Allaaaaahhh...! Bugün arkadaşlarla farklı bir maç mı izledik ki Mancini bile 3'lü savunmadan vazgeçmişken onlar hala 3'lü savunma hatları yazıyorlar ?

Taktik direk şu idi:

-----------Muslera----------

Eboue--Semih--Hakan--Sabri

-----------Ceyhun----------

Burak----------------Sneijder

-----------Drogba-----------

Diziliş bu şekildeydi ancak oyuncular maç içerisinde sahaya geniş yayıldı ve sürekli gezdi.4'lü savunma çizgisi de beklerin sürekli gidip gelmesi ile bazen de Ceyhun'un libero gibi geriye gelmesiyle çok nadir de olsa 3'lü ve 5'li gibi gözüktü ancak bunun sebebi Mancini'nin oyuncularına tanıdığı pozisyon özgürlüğüydü sanırım.Mancini'nin özellikle niçin sol ayaklı bir stoper istediğini bugün Hakan'ı stoper olarak izlerken anladım.Sol ayaklı bir stoperin varsa ve ayağı da düzgünse pas oyununda kafadan 1-0 öndesin zaten...

BffNk9cCEAAt3AF.png:large

Yüregim rahatladı bugün ama su sabrıyı sol bekte oynatmasın

Hele 3 5 2 hiç denemesin

Seneye kalan yetersızlerıde görderdimi iyi hale döneriz

Seneye yabancı sayısı 8 olunca kimleri göndericez asıl, hala yabancı stoper falan düşünüyoruz :(

Kusura bakma ama sen maci dikkatli izlememissin ya da Sabri'ye karsi cok agir önyargilarin var :)

Ben de begenmem Sabri'yi ama bugün cok cok iyiydi.

Maç izlerken dünyadan kopuyorum ben kardeşim emin olabilirsin.Sabri'ye gelince,sanırım herkes Sabri'nin defansta attığı rövaşata takıldı.Herkesin gözüne hoş geldi.Sabri'nin şu kulüpte çaycı bile olmaması gerekiyor.Ama bi kaç hareketle taraftarın gözünü boyamı başarıyor.Sonra millet eeooooo SARBİ REYİZZ nidaları ile gururlandırıp başımıza bela ediyor.Mesela Ceyhun'u tebrik edebiliriz.Bence mükemmel oynadı.

FM'de kullanırım. Diziliş gibi diziliş :D

Ama bugün çok eksiliğini hissetmesek de böyle oynarken ön tarafta topla gidebilen oyuncu şart oluyor. Sneijder çok o stilde olmasa da kıvırıyor işi ama Burak hiç yapamıyor. Böyle oynayacaksak Burak'ın yerine Hajrovic'in oynaması taraftarıyım. Burak oynayacaksa Drogba ile değişmeli oynar.

Benim dediklerime paralel mi yoksa karşı bir cevap olarak mı attın bunu ? Takım gayet 4-3-3 dizildi sahaya ancak maç içinde oyuncularımız sürekli gezdi, bu gezinti de dizilişin sürekli değişiyormuş gibi gözükmesini sağladı.

yok sana katiliyorum. 4-3-3 oynadik ve ortasahda'da ki üclü hep gezdi. burak'in yerine hajro iyi gider

Allah Allaaaaahhh...! Bugün arkadaşlarla farklı bir maç mı izledik ki Mancini bile 3'lü savunmadan vazgeçmişken onlar hala 3'lü savunma hatları yazıyorlar ?

Taktik direk şu idi:

-----------Muslera----------

Eboue--Semih--Hakan--Sabri

-----------Ceyhun----------

Burak----------------Sneijder

-----------Drogba-----------

Diziliş bu şekildeydi ancak oyuncular maç içerisinde sahaya geniş yayıldı ve sürekli gezdi.4'lü savunma çizgisi de beklerin sürekli gidip gelmesi ile bazen de Ceyhun'un libero gibi geriye gelmesiyle çok nadir de olsa 3'lü ve 5'li gibi gözüktü ancak bunun sebebi Mancini'nin oyuncularına tanıdığı pozisyon özgürlüğüydü sanırım.Mancini'nin özellikle niçin sol ayaklı bir stoper istediğini bugün Hakan'ı stoper olarak izlerken anladım.Sol ayaklı bir stoperin varsa ve ayağı da düzgünse pas oyununda kafadan 1-0 öndesin zaten...

bu hangi sistem? 4-1-3 mü? O kadar iyi mi bu sistem, sadece 9 kisiyle oynaniyor...

[attachment=7332:Unbenannt.PNG]

vay be ben 2014 de oldugumuzu zannediyordum..:p

Ekli dosyalar

• Unbenannt.webp
    Unbenannt.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt