Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray eskişehirspordan alacağı 400 bn tl den vazgeçti.Veysel eskişehirden alacağı 800 bin tl den vazgeçti.

Veysel Sarı Galatasaray'da diyor beyaz tv.

Ligtv'de de söylemişler, ntvspor da girdi haberini, yarın açıklanır herhalde.

Eskişehirspor teknik asbaşkanı Mehmet Akman da onaylamış sanırım.

Veysel > Salih, Sabri izledim onayladım, rahat olun :D

Iki hafta once 2.75 milyon euro yatirim yaptigimiz yeteneksiz Salih'ten direk kurtulma operasyonu olarak goruyorum. O acidan iyi.

BfgCJiMCQAA6PI4.jpg:large

Hayırlı olsun camiamıza..

Eskişehir Veysel'den 1.5 milyon kazanmış oldu.

Veysel 800 bin alacağından vazgeçmiş

Biz 400 binden vazgeçtik

Üzerine 300 bin vermişiz.

Veysel ön liberoda daha iyi, oraya da alternatif olur yoklukta.

Yahu dogruyu konusmak baska .. Adam iyi golcu ama komple degil :).. Sapsallik var nokta net yani ..

Bu yıl bitiricilikte sıkıntı yaşıyor.Ama burağın formsuzluğunun karşısında serdara vurmak da neyin nesidir.

6 golün kaçını markaj altındaki forvetlerimiz attı?1'ini.

Diğer goller hep forvet arkasından geldi.

Sizin düşüncenize göre 6 golü de serdar yedirdi,leş topçu.Değil mi :)

Veysel'in gelmesini istiyordum bence Salih'ten daha iyi transfer keşke Tarık gelseydi ama Veysel'de iyidir.Sert oynar, yıldırır rakibi, şutlarıda fena değildir.

Burda herkes kazma diyor ama herkes Alper derken biz Veysel'i almalıyız demiştik, tabi topa tuttular :D

Beyler hadi ama,

Salih Dursun'u aldığımızda çoğumuz "Veysel'i alsaydık keşke, direkt katkı verebilecek hazır oyuncu" demiyor muyduk :)

alın size Veysel işte

Transfer dönemi bitmeden Salih Dursun'u 2 milyona filan satalım zararın neresinden dönersen kâr. Sene sonunda bedavaya göndermektense şimdi gönderilmeli

Önder ÖZEN Pedro Franko'yu anlatıyor.

Ayhan Akman devreye giriyor ; " Peki memnunmusunuz Pedro'dan Franco'dan "

Ah ulan ben olacaktım orada; " Pedro iyide Franco'nun fiziği zayıf " demezsem neyim... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt