Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya telles solda veysel sağ da olsun drogba cezalı umut daha çok koşacağı için acayip enerjik bi takım olabiliriz..

Sadece koştuğu için değişen bir şey olmayacak, hatta daha da kötü olur... Umut' un bir kere koşarak basıp topu aldığı pozisyon hatırlıyor musun?

Arkadaşlar Salihede haksızlık etmeyelim.şuan memnun değiliz gerçek bu ama ben onun toparlanacağını en azından bu seneyi bay geçip iyi bir kampla takıma faydalı olacağını düşünüyorum.oyuna girerken dikkat ettiniz mi ? ne kadar mutlu ve heyecanlıydı.bunlar genç zamanla olacak.iyi bir yapılanmaya doğru gidiyoruz.rekabeti arttırıyoruz.Sabretmek gerek

Bu yıl bitiricilikte sıkıntı yaşıyor.Ama burağın formsuzluğunun karşısında serdara vurmak da neyin nesidir.

6 golün kaçını markaj altındaki forvetlerimiz attı?1'ini.

Diğer goller hep forvet arkasından geldi.

Sizin düşüncenize göre 6 golü de serdar yedirdi,leş topçu.Değil mi :)

Bizim sıkıntımız zaten ileride. Gol atamıyoruz. burda serdarı övmek de çok saçma. Burak'ın en az 3-4 tane net pozisyonu var? Sorun bizim forvetlerde. Ayrıca 6 gol yemiş takımın stoperini mi övelim? Dany-chedjou realden 6 yedigimiz zaman bu kadar sahiplenmediniz. Bi de serdar'ın bugun yapmıs oldugu karaktersiz davranıslarından sonra gelmesin zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sadece koştuğu için değişen bir şey olmayacak, hatta daha da kötü olur... Umut' un bir kere koşarak basıp topu aldığı pozisyon hatırlıyor musun?

Ben umut oynasın çok iyi oyuncu demiyorum ki mancini onu oynatıcak büyük ihtimal diyorum.. Keşke umut gündoğan oynasa burak tek çıksak olmuyor işte..

[attachment=7352:metin oktay ruhu.png]

:ask:

Ekli dosyalar

• metin oktay ruhu.webp
    metin oktay ruhu.webp
    144,8 KB · Görüntüleme: 251
burdisso nasil gencler bir aydinlatma yapalim ..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JQLLvtYNJhI[/media]

Bizim sıkıntımız zaten ileride. Gol atamıyoruz. burda serdarı övmek de çok saçma. Burak'ın en az 3-4 tane net pozisyonu var? Sorun bizim forvetlerde. Ayrıca 6 gol yemiş takımın stoperini mi övelim? Dany-chedjou realden 6 yedigimiz zaman bu kadar sahiplenmediniz. Bi de serdar'ın bugun yapmıs oldugu karaktersiz davranıslarından sonra gelmesin zaten.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bi ikili mücadeledeki karaktersizliği de hemen tespit edersiniz zaten.Burak oynamadığı gibi adama sardı.Adam taktik faul yaptı.Hakem çalmadıysa bu Serdarın suçu mu?

Bursa 6 gol yese de Serdar iyi oyuncudur.Benim gözümde öyle.Serdar iyi defans.

Bizde olsa taş gibi durur çocuk.

Şu kadar pozisyona bizim rakibimiz girsin.Semihin Sabrinin Baltanın hali ne olurdu bi de bu açıdan bakın..

Bu fenerliler ilginç , Allah günah yazmasın :)

Aziz R leri söyleyemiyor, İlker 'de aksine R derken 15 tane falan R çıkıyor ağzından... Tövbe estafurullah ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt