Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada Burdisso, P.Cisse isimlerini gördükçe sinirim bozuluyor. Şu dakikadan sonra yapılacak yabancı transfer kadroya değil tribüne olur. İstemiyorum çöpe gidecek transferi, madem çöpe gidecekse yerli gitsin. Serdar Aziz gitsin, Cenk Tosun gitsin, İlhan gitsin ama yabancılar gittikçe sinirim bozuluyor. Yerlinin ikinci el piyasası oluyor en azından.

yerlilerin nerde ikinci el piyasasi oluyor,sercan,yigit,furkan,yeni aldigimiz salih analsildigi soylenen veysel veya kac yil once 5m verdigimiz yekta anadolu kulublerine vermeye kalk bakalim kaca gidiyor 300-500 bin euro,ayrica anadolu kulublerine 5 kurus para vermeyeceksin,gidip gurbetci alacksin veya ver parayi yabanciya otursun tribunde

olcan bizim için yetersiz olur gelsin 2 maç oynasın taraftar söver o derece

hele fener maçında kaçırdıkları hala aklımda

Olcan dedin de ne güzel dedin ne mükemmel ötesi bir hamle olur

Olcan + Serdar Aziz + Muhammet paketine 15 milyon euro deseler,düşünmeden veririm bu parayı.

5 yıl kafan rahat eder,zaten takıma genç nesil aşılandı,bu üçlüyle Avrupa'da başarı çok daha da kolaylaşır.Lige 5 yıl ambargo koyarsın,istedikleri kadar yabancı kuralı koysunlar,vız gelir tırıs gider.

fenerin forvet arayisinda oldugu asikar. fener kimle ilgilenirse bizde sulanalim. engelleyelim. en kotu ihtimal maliyetini yukseltelim. onlarin anlayacagi dilden konusacaksin.

Papis Cisse Friburg tan Newcastle a giden golcü değilmi . Almanya performansı harikaydı yanlış hatırlamıyorsam

Webo Arsenal maçlarında çok yetersiz kalmıştı halbuki adam şikeciler için bulunmaz hint kumaşı. Düşünün artık şikecilerin ŞL'de oynadığında göstereceği performansı.

Fener bir gazla gitti şimdiye kadar. Rakipler Caner'i tutup gereksiz duran top vermesinler, puan alan çok olur.

Resmi dediğin kendi kullanıyor demekse onu bilemem ama dediğin gibi bir hesap olmadığını düşünüyorum.

Kimse daha önceden tahmin edip fotoğraflarını paylaşmış olamaz. Veya bir sürü tweet atmış.

Tahmin için değil mesela gidip semih kaya yazsan 50 tane hesap çıkar. Zamanında öylesine açılmış bir hesap şimdi dedikodular çıkınca Türkçe tweet atmış olabilir diyorum

olcan bizim için yetersiz olur gelsin 2 maç oynasın taraftar söver o derece

hele fener maçında kaçırdıkları hala aklımda

Tek maçlık düşünmeyin.

Olcan dediğin adam,benim gözümde Caner'in 2 üst versiyonudur.

Üstüne üstlük yerlidir.

Süper olur muhteşem olur,sezon sonu mutlaka kapatmalıyız.

Muhammed olayı da doğruysa harika olur.

Olm ben hiç böyle bir transfer dönemi görmemiştim lan ömrü hayatımda :)

Ayrica boyle manyak bi transfer donemi hatirlamiyorum :)

Olcan + Serdar Aziz + Muhammet paketine 15 milyon euro deseler,düşünmeden veririm bu parayı.

5 yıl kafan rahat eder,zaten takıma genç nesil aşılandı,bu üçlüyle Avrupa'da başarı çok daha da kolaylaşır.Lige 5 yıl ambargo koyarsın,istedikleri kadar yabancı kuralı koysunlar,vız gelir tırıs gider.

serdar aziz kim yav cöp,olcan kimmiste Galatasarayda oynayacak.gecin bu isleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt