Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Tamam beyler tweet olayının bokunu çıkardık yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bu burdisso tivitleri ne is? Olayi kacirdim da, neyin nesi bu
Sent from my iPhone using Tapatalk
MAkara yaptik, eglence olsun diye..
Burada Burdisso, P.Cisse isimlerini gördükçe sinirim bozuluyor. Şu dakikadan sonra yapılacak yabancı transfer kadroya değil tribüne olur. İstemiyorum çöpe gidecek transferi, madem çöpe gidecekse yerli gitsin. Serdar Aziz gitsin, Cenk Tosun gitsin, İlhan gitsin ama yabancılar gittikçe sinirim bozuluyor. Yerlinin ikinci el piyasası oluyor en azından.
Muhammet
Olcan
Serdar Aziz
bu üçlüye kapımız herzaman açıktır.Sonuna kadar..
Burdisso, olursa Veysel ve belki yerli bir kanat oyuncusu olur. Forvet transferi şu aşamada imkansız. Zaten 10 yabancı hakkımızı doldurduk. Yabancı forveti alırsak lisansı nasıl çıkacak?
Olcan dedin de ne güzel dedin ne mükemmel ötesi bir hamle olur
ontiver yu antepe kiralarsın
Webo Arsenal maçlarında çok yetersiz kalmıştı halbuki adam şikeciler için bulunmaz hint kumaşı. Düşünün artık şikecilerin ŞL'de oynadığında göstereceği performansı.
Resmi dediğin kendi kullanıyor demekse onu bilemem ama dediğin gibi bir hesap olmadığını düşünüyorum.
Kimse daha önceden tahmin edip fotoğraflarını paylaşmış olamaz. Veya bir sürü tweet atmış.
olcan bizim için yetersiz olur gelsin 2 maç oynasın taraftar söver o derece
hele fener maçında kaçırdıkları hala aklımda
Olcan + Serdar Aziz + Muhammet paketine 15 milyon euro deseler,düşünmeden veririm bu parayı.
5 yıl kafan rahat eder,zaten takıma genç nesil aşılandı,bu üçlüyle Avrupa'da başarı çok daha da kolaylaşır.Lige 5 yıl ambargo koyarsın,istedikleri kadar yabancı kuralı koysunlar,vız gelir tırıs gider.