Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
Ona da katıldım lan![]()
lanli lunlu alinti yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona da katıldım lan![]()
Papis hakkinda bir duyumun var mi? Kiralik teklif etmisiz.
o zaman kardeşim nasıl iş bu :s
Guillermo Burdisso, Galatasaray,
Galatasaray'ın yeni transferi Guillermo Burdisso, Galatasaray ile anlaşmasının ardından Arjantin basınına açıklamalarda bulundu. Bu sezon 19 maçın 7'sinde forma giyme şansı bulan Guillermo Burdisso; "Oynama şansı elde edeceğim için mutluyum. En çok özlediğim şey buydu, bu fırsatı yakaladığım için çok mutluyum" dedi. Burdisso, takımı Boca'nın River Plate ile oynadığı son 2 maçı kaybetmesinin de etkisiyle; "Boca'ya geldiğim için pişmanlık duymadım. Hiçbir zaman iyi bir takım olamadık ve bu beni yaraladı" diyerek sözlerini noktaladı.
19 maçta 7 maç oynamasının sebebi var mı acaba? Hoca ile problem, performans düşüklüğü, sakatlık(yazmıyor transfermarkt ta)...
Adam ser, topla bir anda hızlanıyor, tekniği iyi, bitiriciliği iyi. Ama bana savruk gibi geliyor. Biraz da kontra oyuncusu.
Biz alsak ne kadar faydalı olur? Kapalı savunmalara karşı ne yapabilir?
futboldan anladigina eminmisin sen
Koray Gunter -> S. Aziz (cop)
Tersini iddia eden yoktur herhalde. Koray 1 sene sonra bütün stsl'deki türk stoperlerden iyi duruma gelecek.
Sonra Dormund bizden yok parasına geri alacak. Sonra bedavaya Bayern 'e gidecek![]()
Burdisso kiralık mı geliyor bonservisiyle mi?
futboldan anladigina eminmisin sen