Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burdisso - Veysel Sarı ve Muhammed ( Papis Cisse ) son dakika hamlesi gayet güzel olur

o zaman kardeşim nasıl iş bu :s

Guillermo Burdisso, Galatasaray,

Galatasaray'ın yeni transferi Guillermo Burdisso, Galatasaray ile anlaşmasının ardından Arjantin basınına açıklamalarda bulundu. Bu sezon 19 maçın 7'sinde forma giyme şansı bulan Guillermo Burdisso; "Oynama şansı elde edeceğim için mutluyum. En çok özlediğim şey buydu, bu fırsatı yakaladığım için çok mutluyum" dedi. Burdisso, takımı Boca'nın River Plate ile oynadığı son 2 maçı kaybetmesinin de etkisiyle; "Boca'ya geldiğim için pişmanlık duymadım. Hiçbir zaman iyi bir takım olamadık ve bu beni yaraladı" diyerek sözlerini noktaladı.

19 maçta 7 maç oynamasının sebebi var mı acaba? Hoca ile problem, performans düşüklüğü, sakatlık(yazmıyor transfermarkt ta)...

Valla oyuncu hakkında bir bilgim yok ama eğer Mancini'nin istediği bir oyuncuysa da rano-astori-doria üçlüsünün ardından geldiği kesin.Bu üçüyle ciddi ilgilendik olmayınca bunu aldık.

Bana mantıklı geldi, yoksa bizim yönetimden kimin haberi olur da gidip oralardan topçu getiririz.Ha belki scoutların da işi olabilir ama Mancini'nin onayı alınmıştır mutlaka.

Adam ser, topla bir anda hızlanıyor, tekniği iyi, bitiriciliği iyi. Ama bana savruk gibi geliyor. Biraz da kontra oyuncusu.

Biz alsak ne kadar faydalı olur? Kapalı savunmalara karşı ne yapabilir?

Bence şu ana kadarki performansı inanılmaz. Yani bir ışık var o kesin, yabancı kontenjanında yer olsa chedjou falan gitse alınabilir.

Emenike gibi parlayabilecegini düşünüyorum. Tabi almaya kalksak kapıyı ne kadardan açarlar oda merak konusu

Ahmet Çakar deterjan içmiş. Bu kafanın başka tarifi yok :D

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Muhammed Demir ile ilgili ciddi bir girişim mi var yoksa istek mi ?

futboldan anladigina eminmisin sen

Forum adminine yazılmış bir mesaj bu.

Bana da kes lan bebe diyen bir tip.

Bu tarz adamları forumda barındırmayın. 2gün sonra sizin de kafanıza s.çacaktır.

Daha insanlarla nasıl konuşacağını bile bilmeyen,onu bunu aşağılamaya çalışan insanların,

ARAMIZDA YERİ YOKTUR!

Hadi YALLAH!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt