Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mntht.jpg

Unutma unutturma!

Forum adminine yazılmış bir mesaj bu.

Bana da kes lan bebe diyen bir tip.

Bu tarz adamları forumda barındırmayın. 2gün sonra sizin de kafanıza s.çacaktır.

Daha insanlarla nasıl konuşacağını bile bilmeyen,onu bunu aşağılamaya çalışan insanların,

ARAMIZDA YERİ YOKTUR!

Hadi YALLAH!

Belki de 63 yaşında? Sana bebe dediğine göre :)

Burdisso'nun abisi baya iyiydi. Bakalım kardeşi nasıl? Çok ilginç, bu arkadaş ile ilgili detaylı bir bilgi yok.

-----------------------Muslera(27)----------------------

Veysel (25)---Semih(22)--Burdisso(25)--Telles(20)

------------------Selcuk(28)--Melo(30)-----------------

Hajrovic(22)------------Sneijder(29)---------Bruma(19)

----------------------------Burak(28)-----------------------

bruma gelse 30 üzerinde oyuncumuz kalmaz ilk 11de

bu sene sonunda kontratı devam eden yabancılarımız şöyle şimdilik.drogba nın kontratı bittiği için yazmadım uzatılır uzatılmaz bilmiyorum.olan durum şöyle.

muslera

chedjou

eboue

sneijder

amrabat

dany

telles

hajrovic

melo

bruma

10 tane kontratı devam eden adam olacak elimizde.yabancı sınırı değişmezse mecburen kadroyu boşlatma adına herhalde gene üste para verip yollarız birilerini.zira talibi olan bile gitmek istemez nasılsa yollamak zorundalar diye.bilmiyorum ama sanki bu yanacı işinde ciddi ciddi plansızlık var gibi.burdan dany ve amrabat ı yollamak isteyecekler en başta.kalacak 8 ki 5+3 e uygun ama bir forvet de alınmak işstenebilirse mecbur bir kişi daha feda edilecek ve hatta stoper de alınmak istenirse 1 kişi daha feda edilmeli,e hadi chedjou yu da yolladık desek ki çok zor bence en fazla zararı o transferde görebiliriz.onun harici 1 kişi daha yollanmalı ki oda muhtemeln eboue olabilir zira şurdan başka futbolcuyu yollamayamazlar gibi.muhtemelen seneye

eboue+dany+chedjou+amrabat+drogba aramzıda olmayacak bu 5 li yerine 1 stoper 1 de forvet gelebilir.mantıken durum böyle gibi.tabi yabancı sınırı değişmezse.

Belki de 63 yaşında? Sana bebe dediğine göre :)

83 yaşında da olsa bana bebe diyemez,geçeceksin o işi.

Ben ona bunak diyormuyum,ya da dünkü mok mu diyorum?

Herkes seviyesini koruyacak burada.Korumazsa gereken yapılır.

2008'den beri bu forumdayım.Burada işler böyle yürüyor.

Seviye ve saygısını kaybedenlere www.antu.com'u tavsiye ederim.

Bu tarz adamları forumda barındırmayın. 2gün sonra sizin de kafanıza s.çacaktır.

Daha insanlarla nasıl konuşacağını bile bilmeyen,onu bunu aşağılamaya çalışan insanların,

ARAMIZDA YERİ YOKTUR!

Hadi YALLAH!

Konunun sonunu bekleyelim, benim futbol bilgimi sorgulayabilir bunda bir sakınca yok sana karşı üslubunu bozmuş raporladıysan gereken yapılır.

Napoli'nin aldığı Henrique'yi alabilirdik aslında stopere iyi olurdu

Ya beyler 6 atmisiz biraz nesem artsın diye foruma gireyim dedim, okuduğum msjlar "kes bebe,hadi uza"..Lütfen birbirimize karşı daha saygılı ve hoşgörülü olalım..

-----------------------Muslera(27)----------------------

Veysel (25)---Semih(22)--Burdisso(25)--Telles(20)

------------------Selcuk(28)--Melo(30)-----------------

Hajrovic(22)------------Sneijder(29)---------Bruma(19)

----------------------------Burak(28)-----------------------

bruma gelse 30 üzerinde oyuncumuz kalmaz ilk 11de

Burak bu takimin forveti degil olamaz. Veysel'de Eboue forma savasinda boyle devam ederse kesemez Eboue'yi.

Gamze ‏@gamze10combrr 15 dk.

MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN »»»»

BfgVhcwIEAELFTn.jpg

:asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2::asd2:

ARAMIZDA YERİ YOKTUR!

Hadi YALLAH!

güzel yazmisin bersan kardes..yalniz forum´da admin olan birisine "futboldan anladigina emin misin sen"diye yazmakta bir sakinca yok..her admin futboldan anliyacak diye bir kural yok..sana yazdiklarina gelince yüzde yüz terbiyesizlik yapmis o eleman..

güzel yazmisin bersan kardes..yalniz forum´da admin olan birisine "futboldan anladigina eminmisin sen"diye yazmakta bir sakinca yok..her admin futboldan anliyacak diye bir kural yok..sana yazdiklarina gelince yüzde yüzde terbiyesizlik yapmis o eleman..

ağacım,futboldan anlamasa bile,Sen futboldan anladığına eminmisin tarzı mesajlar ne kadar hoş durur,sorarım size?..

Neyse uzatmayalım,konumuza dönelim.

Burdisso bir kaç Boca maçı izlemişliğim var ama arkadaşı oyunda göremedim. Nasıl oyuncudur bilmem ama izlemek lazım umarım başarılı olur.

Papis Cisse konusuna gelince fırsat transferi benim çok beğendiğim bir forvet. Takımında oynamama sebebi yanılmıyorsam faiz şirketinin reklamını taşıyan formayı giymeyi reddetmesinden dolayı kadro dışı kaldı. Fener'de alsa, hatta bir ara Trabzon'la adı geçti onlarda alsa gittiği takıma güç katar.

83 yaşında da olsa bana bebe diyemez,geçeceksin o işi.

Ben ona bunak diyormuyum,ya da dünkü mok mu diyorum?

Herkes seviyesini koruyacak burada.Korumazsa gereken yapılır.

2008'den beri bu forumdayım.Burada işler böyle yürüyor.

Seviye ve saygısını kaybedenlere www.antu.com'u tavsiye ederim.

Yok ben zaten şaka olsun diye dedim ;) Yalnız ben daha eskiyim. :P

Arkadaslar konu disi seyler yazip, ikili tartismalara girmeyelim lütfen. Aksi takdir de konudan atilma cezasi yiyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt