Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanrıya teşekkür mesajlarından, trollface eşliğinde Arjantin'in en iyisine, bu futboldan nasip almamış eşeğin satılması kötü denilemez asla'ya kadar gidiyor yorumlar.

Arjantinliler yaratıcı insanlarmış nasıl aklına gelmiş adamın bu :D

futboldan nasibini almamış eşşek nedir yahu :D

Bu adam nasıl Mustafa Sarp'a benezetilmiş? Adamın kestiği atakları, topu oyuna sokuşunu, attığı golleri Mustafa Sarp ancak rüyasında görür. ( 30 dakikalık video analizim sonucu söylüyorum. )

videolarda sabride hiç fena değil yani kabul edelim... ki buna selçuk şahınde dahil benzetme bocanın forumlarından alıntıya karsılık yapıldı futbolcu hakkındakı yorumlar hıc ıc acıcı degıl o anlamda yaptı arkadas ve o benzetmeyi yoksa görmeden izlemden tabıkı olmaz olumsuz yorum bu sadece boca taraftarının kurtulduk oh be kazma gıbı yorumların benzetmesi gibi bsy mustaf sarp

7. yorum iyi " sallanıyor " :cigara: :2_thumbs_up_-_animated:

yalnız adamlar eşek , kurtulduk falan diyorlar yahu :ka10:

Farkettim.Aynen,arkadaşın söylediği gibi.Bizim dany'e çektiğimiz muhabbeti,onlar da Burdisso'ya çekmişler.

Gerçi İtalyanlar da aynı muhabbeti Melo için yapmışlardı.Sonuç ortada.

Oyuncu formayı üstüne geçirip oynamadan, olumlu yada olumsuz yorum yapmak doğru gelmiyor bana.

Hele bi görelim,sonrasını tekrar düşünürüz.

Cris transferimi yani bu stoper elaman? Neyse hoca stoper istedide almadıkmı diye bilir bizimkiler en azından

Melo için de Juventus taraftarı '' Kurtulduk '' demişti. Sonuç?

Adam sahaya çıksın. Ne yapıyor görürüz? Şimdiden yelkenleri indirdiniz.

lan bu ülkede artık maç da izleyemiyoruz. brezilya ve arjantin liginden haberimiz yok. dünyanın köklü takımlarından bocanın stoperini tanımıyoruz çünkü izleyemiyoruz.

aynen bende katılıyorum formayı sırtına gecırsın görelim inş boca taraftarı juve taraftarı gibi yanılır ve biz gülen taraf oluruz ama videolardan da futbolcu anlasılmaz bnde izliyorum gaza falan gelıyorum bazen ama anlasılmaz aga futbolcu videolardan anlaşılmaz malesef...

Yanlız bu akşam Mancini biraz sitemkardı sanki.

Dedi ki Burdisso gelsin,oynasın sonra konuşuruz dedi.Sanki istemiyormuş da ona razı getirmişler gibi manciniyi..

Ben öyle anladım biraz.

Es positivo que se vaya, con este tipo en cancha jugamos 10 contra 12.

La oveja negra de los Burdisso.

gitmesi olumlu,bununla 10 a karsi 12 oluyoruz,boca nin kara keçisi :D

Kim ne derse desin bizim trasnferlerde RAHMANİ olmayan akçeli işler dönüyor yoksa hiç bir futboldan anlamayan adam BURDİSSO gibi kazmayı alıp getirmez !! yine ceylan çalışkan kokuyor YETER YAHU salakmı bu adamlar herif balon bile değil o dereced kötü ! ayrıca bu herif geçen yıl bocada bile şans bulamadı DELİRMEMEK ELDE değil !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt