Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
After Inter owner Erick Thohir opposed to his transfer, despite Chelsea, Tottenham, Juventus and Galatasaray being available to pay solid cash for his ownership, Colombian international midfielder Fredy Guarin (27) is about to have his own deal extended beyond June 2016. An announcement might be already widespread in February.

ne diyor gençler?

ranocchia ya burun kıvırıyorduk bilmediğimiz bi stopere kaldık. şuan rano gelse sevinçten ağlar herkes

Serb wants a new long-term deal at Old Trafford, while the champions are only prepared to offer him a one-year rolling contract.

Turkish champions Galatasaray are preparing a bid for Manchester United captain Nemanja Vidic in the January transfer market, according to German sports daily Bild.

The experienced, but injury-ravaged, centre back’s current contract with the Premier League champions now only runs until June 30 2014, and so the player would be available on a lucrative Bosman-style free transfer come the summer.

However, the Turkish giants are now hoping that by offering the Red Devils a cut-price fee for Vidic before the winter window closes on Friday, they may be able to tempt United head coach David Moyes and the club to part company early with the 32-year-old.

Gala boss Roberto Mancini knows the player well of course from his time coaching United’s city rivals, with the Italian understood to be a huge fan of Vidic’s rugged and no-nonsense style of defending.

But whether United would be willing to sanction the key central defender’s early departure from the Theatre of Dreams, even though the defender is still expected to leave the club at the end of the season, is very much a matter for debate.

Eğri oturup doğru konuşalım stoperde sakatlanan biri olursa diye yapılmış bir transfer sanki.

Transfermarkt'a bakınca adam Boca Juniors'ta ara sıra kadroya girmiş sanki bizimkiler neyi izlemişlerde almışlar hayret :)

ne izlemesi ?3 sene önce izlenebilirdi arsenal sarandi de ki o zaman dahi orta sınıftı son iki senedir rezilleri oynuyor bu adamı yine menajerler önermiş artık hangi profesyonelle ortak çıkar hesabı varsa BEN ARTIK BU işlerde hırsızlığın olmadığına inanmıyor yoksa mümkün değil bu adamı almazlar yav bu adam bildiğin yalçın ayhan

After Inter owner Erick Thohir opposed to his transfer, despite Chelsea, Tottenham, Juventus and Galatasaray being available to pay solid cash for his ownership, Colombian international midfielder Fredy Guarin (27) is about to have his own deal extended beyond June 2016. An announcement might be already widespread in February.

ne diyor gençler?

2016ya uzatıyormuş kontratını..

yalnız burdissonun twitleri okuyunca hafiften bi kıllandım zaten. iyi futbolcu kendini ağırdan satar. amrabat salih gibi ağzı kulaklarına varıyorsa transfer olacağı için o transferden korkun :D

ne izlemesi ?3 sene önce izlenebilirdi arsenal sarandi de ki o zaman dahi orta sınıftı son iki senedir rezilleri oynuyor bu adamı yine menajerler önermiş artık hangi profesyonelle ortak çıkar hesabı varsa BEN ARTIK BU işlerde hırsızlığın olmadığına inanmıyor yoksa mümkün değil bu adamı almazlar yav bu adam bildiğin yalçın ayhan

Hocam sen niye translate gibi yazıyorsun, anlamıyorum yazdığını :S

Nöbet efsane transfer dönemiyle son gününe giriyor :cool: 9 transfer

danyiyi aratır bir kere yavaş tek hamleli hatta aynısından bizde var ikinci chedjou hayırlı olsun ha chedjou kadar fiziğide yok varın düşünün roma bu adamı 4 maç ta postaladı neyse gelince oynar sonra forum olarak söversiniz yine bir menajer birileriyle paraları kırışır !!

dünyanın en kötü stoperi olsa ne olur, onu diyorum zaten. 20 maç kalmış sezonun sonuna kadar, dany tribünde oturacağına bu oturur en kötüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt