Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gelsin oynasın, sonra notunu verelim. Ön yargılı olmayalım bence. Yaşı 30 üzeri olsa anlarım. Adam daha 25 yaşında, dünya kupası var. Aday kadroya çağrılmak için iyi bir performans gösterebilir.

Quien puede ser tan idiota de comprar a burdisso.. ah cierto

hangi idiot burdissoyu satın almak isterki. çok yazık

diye yazmış bir boca taraftarı

nasil bellit etti ben böyle birsey anlamdim demelerinden?

Burdissoyu sormuşlar manciniye,bilmiyorum yarın gelsin bi başlasın o zaman görürüz tarzı birşeyler söylemiş sanırım.Bu açıdan sitemkar olduğunu düşündük sadece.

Oyuncunun alınmasında bir fikir belirtmemiş de,son dakika yönetim transferi gibi olmuş sanki..

fifada baya iyi kafalari var

nasil bellit etti ben böyle birsey anlamdim demelerinden?

videoyu bulayım sen vucut dilinden anla bir dakika bulunca linkleyeceğim videoyu bulamadım

lakin söyledikleri bunlar tabi söylerkend ki vucut dilide önemli

GELİNCE KONUŞURUM

Burdisso transfer hakkında ise "Biraz beklemeyi tercih ederim. Şuan kendisi burda değil kendisi gelince konuşurum." dedi.

Adam gelsin oynasın, sonra notunu verelim. Ön yargılı olmayalım bence. Yaşı 30 üzeri olsa anlarım. Adam daha 25 yaşında, dünya kupası var. Aday kadroya çağrılmak için iyi bir performans gösterebilir.

bizi tek korkutan Boca Juniors taraftarlarının futboldan nasibini almamış eşşek diye hitap etmeleri Burdisso'ya

Bugünkü takımda ceyhunun yerine biraz daha iyi topu dağıta bilen oyuncu olsa ve hakanın yerinede iyi bir stoper çok daha iyi olurduk. Ben gu systemi sevdim. Bilincli çekilde uygulandı 352-532. Selcuk-melo-ceyhun tandem oynadılar resmen. Bunu ilk defa gördüm bir türk takımında.

Quien puede ser tan idiota de comprar a burdisso.. ah cierto

hangi idiot burdissoyu satın almak isterki. çok yazık

diye yazmış bir boca taraftarı

idiotta olduk :) benim aslında anlamadığım bir şey var eğer bu işlerde pislik yoksa biride çıkıp yahu bu adam hakkında boca taraftarı ne diyor diye bakmaz mı zira onu en iyi onlar tarif eder bu kadar zeka yok mu neyse yokmuş zaten İDOT diyorlar ya

orası öyle ama sırf transfer yapmak için de gidip stoper almak yanlış oldu. onun yerine hücuma yabancı bi oyuncu almak için şansımızı denerdik bu kısıtlı zamanda

Güney Amerikalı futbolcuların sağı solu belli olmaz. Gelip beklenmedik bir performans sergileyebilir. Zamanında Fabio Luciano diye bir adam almıştı fb. Onun da önemli bir kariyeri yoktu. Hatta 27 yaşında ilk Avrupa macerası fb'de başlamıştı. Ama adamın fb'de oynadığı 3 sezon boyunca çok önemli katkıları olmuştu. Burdisso da golcü kimliği ile bana Luciano'yu andırıyor. Açıkcası herkesi şaşırtabilir. Hazırlıklı olalım. :)

Güney Amerikalı futbolcuların sağı solu belli olmaz. Gelip beklenmedik bir performans sergileyebilir. Zamanında Fabio Luciano diye bir adam almıştı fb. Onun da önemli bir kariyeri yoktu. Hatta 27 yaşında ilk Avrupa macerası fb'de başlamıştı. Ama adamın fb'de oynadığı 3 sezon boyunca çok önemli katkıları olmuştu. Burdisso da golcü kimliği ile bana Luciano'yu andırıyor. Açıkcası herkesi şaşırtabilir. Hazırlıklı olalım. :)

Zira yeni bir Maldonado vakası da olabilir tabi

Yalnız bu da çift pasaport sanırım. Bu ab olayı yaklaştı gibi gelmeye başladı..

doğru dedin eğer beklediğin luciaonu tarzında biriyse burdisso tam işte odur.. vizyon meselesi belki biz kendimizi dev aynasında görüyoruz

ama lucianonun oradaki kariyerine ve yaptığı işlere bakmak lazım. burdissonun ki hiç parlak değil. kağıt üstünde yanlış transfer ama tabi gelip iyi de oynayabilir. mancini istemişse güvenirim bu transfere ama bence bu bi mancini transferi değil

bizi tek korkutan Boca Juniors taraftarlarının futboldan nasibini almamış eşşek diye hitap etmeleri Burdisso'ya

Kardeşim ona bir şey demiyorum. Bu öyle bir iş ki işe yaramaz dediğin adam bir bakmışın coşmuş. Yıldız dediğin adam ölmüş, ağlayanı yok. Bunun çok örneği var. Mesela Frank De Boer. Adam dönemin en savunmacılarından biriydi. Bizde 6 ay oynadı, kıçına teneke bağlayıp gönderdik. Adam futbol kariyerini rezil bir şekilde bitirdi. Mesela Sasa İliç Biz almadan adını, sanını kim biliyordu. Geld iyi iş çıkardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt